Arka Sokaklar dizisinde büyük ayrılık! Ünlü oyuncunun hikayesi kısa sürdü. İşte rekortmen projeden çıkarılan o isim...

Arka Sokaklar dizisinde büyük ayrılık! Ünlü oyuncunun hikayesi kısa sürdü. İşte rekortmen projeden çıkarılan o isim...

Reyting rekorlarını altüst eden Arka Sokaklar dizisinde gerilim devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu projesi olan Arka Sokaklar'da yaprak dökümü başladı. 669. bölümü izleyenler büyük şok yaşadı. Arka Sokaklar dizisinde büyük ayrılık! Ünlü oyuncunun hikayesi kısa sürdü. İşte Arka Sokaklar dizisine veda eden o isim...

Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özlem Çınar gibi usta isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar dizisi 669. bölümü ile izleyiciler karşısına çıktı. Olay örgüsü ile seyircilerin merakla takip ettiği rekortmen dizide ipler koptu. Kimse bunu beklemiyordu. Arka Sokaklar dizisinde büyük ayrılık! Ünlü oyuncunun hikayesi kısa sürdü. Yer yerinden oynayacak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE BÜYÜK AYRILIK

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu projesi olan Arka Sokaklar'da yaprak dökümü başladı. Kanal D ekranların yayınlanan Arka Sokaklar'ın 669. bölümünde ipler gerildi. Arka Sokaklar dizisinden gelen son ayrılık haberi bir krizin daha habercisi oldu.

ÜNLÜ OYUNCUNUN HİKAYESİ KISA SÜRDÜ

Kulislerden gelen bilgilere göre, Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda kadroya dahil olan güzel oyuncu Burcu Kara’nın rekortmen projeye veda edeceği öne sürüldü. Seval Komiser karakteri ile seyircinin büyük beğenisini kazanan Burcu Kara’nın Arka Sokaklar dizisindeki ayrılık iddiası şaşkınlık yarattı.

yeni-proje-2024-03-23t104134-612.jpg

BURCU KARA KİMDİR?

Burcu Kara, 1 Mart 1980 tarihinde Bursa'da doğan, Türk oyuncu ve sunucudur. Eğitim hayatını Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamlayan Burcu Kara, üniversite yıllarında Eskişehir'de yerel televizyon kanallarında sunuculuk yapmıştır. Mezuniyetinin ardından Bursa'ya dönerek kendi mesleği olan yatırım uzmanlığı ile ilgilenmiş, ancak daha sonra İstanbul'a giderek diksiyon ve spikerlik kurslarına katılmıştır.

yeni-proje-2024-03-23t104150-268.jpg

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Burcu Kara, oyunculuk kariyerine ilk adımını atan isimlerden biridir. Kariyerinin başlangıcında çeşitli dizi ve televizyon programlarında sunuculuk yaparak deneyim kazanmıştır. Ardından oyunculuk alanında fark yaratan projelerde yer almıştır. Rol aldığı diziler arasında "Haziran Gecesi," "Elveda Derken," "İpsiz Recep," "Maskeli Balo," "Kördüğüm," "Keşke Hiç Büyümeseydik," ve "Kırmızı Oda" gibi önemli yapımlar bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN