Arka Sokaklar hayranlarına güzel haber: Ekip yeniden bir arada! Çekimler o tarihten itibaren başlıyor

Arka Sokaklar hayranlarına güzel haber: Ekip yeniden bir arada! Çekimler o tarihten itibaren başlıyor

Ekranların en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar'ın çekimleri, geçtiğimiz aylarda kanal ile yaşanan sorundan dolayı durdurulmuştu. Seyircinin heyecanla beklediği haber ise bugün geldi. Yeniden bir araya gelen Arka Sokaklar ekibi, yakında çekimlere başlanılacağını duyurdu.

17 sezondur Kanal D'nin en sevilen yapımları arasında yer alan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği Arka Sokaklar dizisi verdiği aranın ardından tekrar ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yıllardır Cuma akşamlarının popüler dizisi olarak ekranda yer alan Arka Sokaklar, yeni sezonda Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin reyting rekabetine katılacak.

Eski ekibi yeniden toplamak için adım atan D Media; Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi oyuncular ile anlaşmayı sağladı.

yeni-proje-14.jpg

YENİ BÖLÜMLERİN DANIŞMAN İSMİ BELLİ OLDU!

Erler Film'in patronu ve yapımcı Türker İnanoğlu, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı diziye devam edemeyeceği için proje haklarını 1 seneliğine Kanal D iç yapımları bir araya getiren D Media'ya verdi. İnanoğlu'nun isteği doğrultusunda dizinin yeni bölüm danışmanlığını Yılmaz Ekmekçi yapacak.

Eski platoda çekilmeye devam edecek dizinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaparken, hikayeyi Ozan Yurdakul kaleme alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN