Arka Sokaklar Mesut öldü mü, diziden nasıl ayrılacak? Şevket Çoruh geri gelecek mi, diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Mesut öldü mü, diziden nasıl ayrılacak? Şevket Çoruh geri gelecek mi, diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisi yıllardır Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizide birçok oyuncu değişimi yaşandı. Ara karakterlerin yanı sıra birçok ana karakterde de değişim oldu. Şimdi ise sevilen Mesut Komiser diziden ayrılıyor mu soruları araştırılmaya başlandı.

Herkes tarafından sevilen ve neredeyse çocukların beraber büyüdüğü bir dizi olan Arka Sokaklar yeni sezonu ile yine izleyici karşısında. Diziden ayrılan veya ara veren birçok oyuncu oldu. Ancak dizide sabit olan bazı karakterler var ve bunların diziden çıkma ihtimali izleyiciyi üzüyor. Bu karakterlerden biri de Mesut Komiser'e can veren Şevket Çoruh.

mesut

MESUT KOMİSER ÖLDÜ MÜ?

Dizinin başrollerinde birçok sevilen oyuncu var. Bu oyunculardan en sevilenleri arasında olan Şevket Çoruh yani dizideki ismi ile Mesut Komiser dizide vuruluyor. Yeni bölüm fragmanında karakterin durumunun ciddi olduğu görülmekte. Dizi fragmanında diğer bir ayrıntı ise tedavisi için Amerika'ya gitmesi gerektiği. Yani Mesut komiser diziden ayrılacak gibi ancak bunun ölümle mi olacağı yoksa yurt dışına giderek mi olacağı ise belli değil. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN