Arka Sokaklar'a 'Komiser Mehmet' geliyor! Ünlü oyuncu, 653. bölümde kadroya dahil oluyor

Arka Sokaklar'a 'Komiser Mehmet' geliyor! Ünlü oyuncu, 653. bölümde kadroya dahil oluyor

Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımlarından 'Arka Sokaklar' dizisi, oyuncu kadrosunu genişletiyor. Ünlü oyuncu fenomen diziye, 'Komiser Mehmet' karakteriyle dahil oluyor. İşte detaylar...

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Pamir Pekin, 8 Aralık 2023 Cuma günü yayınlanacak 653. bölümde izleyiciyle buluşacak. 44 yaşındaki oyuncu, 18 sezon boyunca ekrana gelen reyting rekortmeni dizide usta oyuncularla bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

arka-sokaklar-yeni-oyunculari-kimler-1.jpg

ARKA SOKAKLAR KOMİSER MEHMET KİMDİR?

"Uzun zamandır birlikte çalışan bu renkli ve başarılı ekibe dahil olmak benim için çok heyecanlı" diyen Pamir Pekin, şöyle konuştu:

"Yeni maceralar için hazırım. Türkiye'de bir dizinin bu kadar uzun süre yayında kalması ve böyle başarılı olması nadide bir durum. Polis karakterini canlandırmak ayrı güzel ama bu karakterin hikayesi beni ayrıca cezbetti. Hepimiz diziyle beraber büyüdük, olgunlaştık diyebilirim."

arka-sokaklar-yeni-oyunculari-kimler-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN