Armağan Çağlayan'dan 'kotalı satış' paylaşımı: Nafile!

Armağan Çağlayan'dan 'kotalı satış' paylaşımı: Nafile!

Market raflarındaki etiketler günden güne değişirken raflara ürün koymakta zorlanan marketler çözümü kotalı satışlarda buldu. Armağan Çağlayan, alışveriş için gittiği markette yaşadığı olayı anlattı: Önümdeki beyefendi 3 paket çay almış, 2 paketini geri aldılar. Market yönetiminin kararı böyleymiş. Adam itiraz etti 'ben aylık alıyorum, her hafta markete mi geleceğim' diye ama, nafile!

Döviz kurundaki sert hareketlilik TL'nin değer kaybetmesine neden olurken, peşi sıra gelen zamlar da vatandaşın belini büktü. Market raflarındaki etiketler sürekli değişirken raflara ürün koymakta zorlanan bazı marketler çareyi bazı gıda ürünlerine kota koymakta buldu.

Armağan Çağlayan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, alışveriş için gittiği bir markette üç çay alan bir kişiye birden fazla çay alamayacağının söylendiğini belirtti. Vatandaş ile market çalışanının arasındaki dialogu aktaran Çağlayan, vatandaşın içinde bulunduğu geçim sıkıntısını gözler önüne serdi.

'ADAM İTİRAZ ETTİ BEN AYLIK ALIYORUM, NAFİLE!'

Çağlayan'ın paylaşımı şöyle:

''Markette sırada önümdeki beyefendi 3 paket çay almış.2 paketini geri aldılar. 1 paketten fazla çay alamazsınız dediler. Market yönetiminin kararı böyleymiş. Adam itiraz etti ben aylık alıyorum, her hafta markete mi geleceğim diye ama , nafile!''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN