Artık bıktım demişti! Gülseren ve Mehmet Ali Erbil yeniden bir arada, o karelerle resmen düşman çatlattılar

Artık bıktım demişti! Gülseren ve Mehmet Ali Erbil yeniden bir arada, o karelerle resmen düşman çatlattılar

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan ilişkisinde şaşırtan gelişme! Artık bıktım demişti! İkili yeniden bir arada, o karelerle resmen düşman çatlattılar! İşte o kareler...

Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, aşklarıyla magazin gündemine oturmuş, evlilik kararı almalarının hemen ardından yaşadıkları kısa süreli ayrılığın ardından tekrar bir araya gelmişlerdi. Ayrılıkları sırasında medyaya yansıyan olaylı açıklamaların ardından genç kadının "Bıktım artık" sözleriyle noktalanan ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdiler.

2 AY SÜREN AYRILIĞIN ARDINDAN TEKRAR BİR ARAYA GELDİLER

"Benim için bu olay sonsuza kadar kapanmıştır. Siz bana artık onunla ilgili hiçbir şey söylemezseniz sevinirim. Çünkü ben artık bıktım, hayatıma devam etmek istiyorum" ifadelerini kullanan Ceylan geri adım attı.

Yaklaşık 2 ay süren ayrılıktan sonra Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, tekrar bir araya gelerek ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Ünlü şovmen, sosyal medya hesabından genç sevgilisiyle birlikte çektirdikleri pozları paylaşarak aşklarına olan yolculuklarına kaldıkları yerden devam ettiklerini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN