Artık deodoranta para vermenize gerek yok! Bir damlası bile sizi ter kokusundan kurtarmaya yetecek! Kötü kokmak tarih oluyor...

Artık deodoranta para vermenize gerek yok! Bir damlası bile sizi ter kokusundan kurtarmaya yetecek! Kötü kokmak tarih oluyor...

Günümüzün en büyük problemlerinden biri ter kokusu, kişisel temizlik konusunda can sıkıcı bir durumdur. Deodorant yerine doğal yöntemlere başvurabilirsiniz. Limonun içinde bulunan asit, koltuk altında oluşan bakterileri öldürme gücüne sahiptir. İşte detaylar...

Doğanın bize sunduğu mucizelerin başında gelen limon bin bir derde deva. Birçok konuda faydası bilinen limon ter kokusu içinde etkili bir yöntemdir. Duştan sonra koltuk altınıza birkaç damla limon sürerseniz gün boyu ter kokusundan uzak kalabilirsiniz.

Limon solunum problemlerine karşı da etkilidir. Limonun topuklara sürülmesi, grip belirtilerini hafifletebilir.

Paslı eşyaları temizlemek için limonun pas geçirii özelliğinden yararlanabilirsiniz. Paslanan bir eşyayı limonlu suyun içinde bekletmek ve sonra temizlemek, eşyanın ilk günkü haline gelmesini sağlar.

limaaaaaaaa.jpg

Limonun diş ağrılarına iyi geldiği bilinmektedir. Limonun asidini cildinizi yakmayacak şekilde kullanarak kırışıklık, leke gibi cilt sorunlarına karşı da fayda sağlayabilirsiniz.

Evdeki kötü kokuları gidermek için limon da kullanabilirsiniz. Limon suyu ve vanilyayı kaynatarak elde ettiğiniz karışım, evdeki kötü kokuları gidermeye yardımcı olur.

limona.jpg

Ayrıca, limonun salgıladığı koku sayesinde başucunuza koyarak kaliteli bir uyku çekebilirsiniz. Limon ayrıca karaciğer yağlanmasını önleme, bağırsakları koruma ve hücre hasarını engelleme gibi faydalarıyla kanser riskini azaltabilir.

limon, doğal bir ürün olmasına rağmen herkesin cilt yapısı farklıdır. Bu nedenle cilt hassasiyetinizi göz önünde bulundurarak uygulama yapmanız önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN