Aşk-ı Memnu'nun yeni Adnan Bey'i bakın ola ola kim oldu! Kimse o ismi tahmin bile edememişti

Aşk-ı Memnu'nun yeni Adnan Bey'i bakın ola ola kim oldu! Kimse o ismi tahmin bile edememişti

Fenomen dizi Aşk-ı Memnu tekrardan çekilmeye karar verilmişti. Beyaz perdeye taşınacak olan filmin oyuncuları yavaş yavaş netleşmeye başlarken, Adnan Bey karakteri de belli oldu. Duyanlar "Bundan Adnan Bey olmaz" yorumları yağdı. Bakın kimi seçtiler?

Bir dönemlerde Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisi yıllar sonra beyaz perdeye taşınacak. Film olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan dizinin oyuncuları da netleşmeye başladı. Tartışma konusu yaratan karakterlere bir yenisi daha eklendi. Adnan Bey karakterini bakın kim canlandıracak?

askimemnu.jpg

ADNAN BEY'İ DUYAN "OLMAZ" DEDİ

Halit Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu 3. kez ekranlara taşınıyor. Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem gibi usta isimlerin yer aldığı dizi döneme damgasını vurmuştu. Tekrarları bile hala çok izlenen dizi bu kez film olarak ekrana gelecek.

aski.jpg

YENİ AŞK-I MEMNU OYUNCULARI ŞAŞIRTIYOR

Bihter karakteri için Farah Zeynep Abdullah seçilirken, Firdevs Hanım içinse Hande Ataizi uygun görülmüştü.

menu.jpg

Ataizi'nin seçilmesi tartışa yaratırken bu kez de Adnan Bey karakterine tepki çekti. Yapım Adnan Bey karakteri için Leyla ile Memnun dizisinde Yavuz karakterine hayat veren Osman Sonant uygun görüldü.

sonat.jpg

Duyanlar, "Adnan Bey için uygun değil" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN