Aşk-ı Memnu'nun yeni Nihali'nden kahreden haber! Henüz 18 yaşındaydı...

Aşk-ı Memnu'nun yeni Nihali'nden kahreden haber! Henüz 18 yaşındaydı...

Tekrardan beyaz perdeye film olarak taşınacak olan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal karakterine hayat verecek olan gen oyuncu Helin Kandemir'den kötü haber geldi. Duyanlar resmen kahroldu... Henüz 18 yaşındaydı

Kısa sürede yıldızı parlayan genç oyuncu Helin Kandemir, yeniden beyaz perdeye taşınacak olan Aşk-ı Memnu filminde Nihal karakterine hayat verecekti. Genç oyuncudan yıkan haber geldi. Duyanlar gözyaşlarını tutamadı.

helinkandemir.jpg

YENİ FİLMİ İÇİN GÜN SAYIYORDU

Yeni filmi için heyecanla bekleyen Ünlü oyuncu Helin Kandemir, babasının ölüm haberiyle sarsıldı.

kandemir-001.jpg

Türkiye'nin ödüllü genç oyuncusu babası Murat Kandemir henüz 47 kaybetti. 18 yaşındaki oyuncunun babasının lösemi tedavi gördüğü ortay çıktı.

demir.jpg

MESLEKTAŞLARI ACISINA ORTAK OLDU

Kandemir'in kötü gününde meslektaşları da yalnız bırakmadı. 18 yaşında babasını kaybeden Kandemir'e Hülya Duyar'dan destek destek mesajı geldi.

hulyadyar.jpg

Duyar, “Helin canımın içi… Babacığının mekanı cennet olsun. Sabırlar dilerim. Bütün dualarım sizinle…” paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN