Aslı Enver bebeğini kucağına aldı! Herkesten sakladığı bebeğinin ismi bakın ne çıktı…

Aslı Enver bebeğini kucağına aldı! Herkesten sakladığı bebeğinin ismi bakın ne çıktı…

Kasım ayında Berkin Gökbudak ile dünya evine giren ünlü oyuncu Aslı Enver’den sevindiren haber geldi. Uzun süredir beklenen müjdeli haber hayranlarını sevindirirken Aslı Enver'in ilk bebeğinin ismi de ortaya çıktı. Aslı Enver'in bebeğinin ismi bakın ne çıktı…

İstanbullu Gelin, Kavak Yelleri gibi birbirinden güzel yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Aslı Enver güzelliği ile de herkesi kendine hayran bırakıyor. 12 Kasım'da sürpriz bir şekilde evlilik kararı veren Aslı Enver sosyal medyanın da en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Berkin Gökbudak ile dünya evine giren ünlü oyuncunun hamile olduğu öğrenilirken beklenen müjdeli haberde sonunda geldi. Kız çocuk dünyaya getiren Aslı Enver'in bebeğinin ismi de ortaya çıktı.

ASLI ENVER'DEN MÜJDELİ HABER

Yeni dizisi Arayış ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz haftalarda katıldığı gala töreninde karnı burnunda pozları ile herkesi kendine hayran bıraktı. Instagram hesabında yayınladığı pozlar ile beğeni toplayan ünlü oyuncu paylaşımının altına “Çok heyecanlı” notunu düştü.

asli-enver-arayis.jpg

Ünlü ismi paylaşımına kayıtsız kalamayan takipçileri ise “Asalet budur”, “Hamilelik çok yakışmış”, "Bu kadar tatlı ve asil olunmaz", "Çok güzel bir anne olacaksın", "Senin güzelliğin başka bir şey" yorumlarında bulundu.

asli-enver-arayis-1.jpg

İLK BEBEĞİN İSMİ BELLİ OLDU

Hamileliğinin son günlerinde olan Aslı Enver cephesinden sevindiren haber geldi. Hamilelik sürecini Sakin bir şekilde çalışmadan geçiren ünlü oyuncu dün akşam ilk bebeğini dünyaya getirdi.

asli-enver-hamile.jpg
Bir kız çocuğu sahibi olan Aslı Enver bebeğine ise "Elay" adını verdi. Bebeğinin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklamada bulunmayan Enver sosyal medyadan birçok tebrik mesajı yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN