Aslı Enver bütün gizemi bozdu! Sır gibi sakladı ama sonunda göründü!

Aslı Enver bütün gizemi bozdu! Sır gibi sakladı ama sonunda göründü!

Şok bir karar ile evlenen Aslı Enver hayranlarını şaşırttı. Hamile olduğu öğrenilen güzel oyuncunun yurt dışında doğum yapacağı söylenirken bebeğini Türkiye'de dünyaya getirmek istediğini söyledi. Aslı Enver'in sır gibi sakladığı göbeği sonunda göründü. İşte Aslı Enver'in karnı burnunda paylaşımı…

Kavak Yelleri dizisi ile adını tüm Türkiye'ye duyuran güzel oyuncu Aslı Enver özel hayatıyla da sık sık gündemde yer alıyor. Sessiz sedasız evlenen güzel oyuncu hayranlarını şaşırtırken kısa bir süre içerisinde hamile olduğu öğrenildi. 7 aylık hamile olan güzel oyuncunun göbeği göründü. İşte Aslı Enver'in karnı burnunda paylaşımı…

YURT DIŞINA TATİLE GİTTİ

2022 yılı Kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenen Aslı Enver, kısa bir süre içerisinde hamile olduğunu duyurdu. Yeni yaşını kutlamak için eşiyle birlikte yurt dışında tatil yapmayı tercih eden güzel oyuncu, bebeği ile ilgili de çok fazla bir paylaşımda bulunmadı. Hamilelik sürecinin başından bu yana konu hakkında konuşmaktan uzak duran ve her fırsatta karnını gizleyen Aslı Enver'den karnı burnunda paylaşım geldi.

asli-enver-bebek.jpg

BEBEK GÖRÜNDÜ

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinde 6,4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, doğum gününde özel bir paylaşımda bulundu. İlk kez karnını göstererek bir paylaşım yapan Enver, takipçilerine heyecanlandırdı. Güzel oyuncu paylaşımının altına "Hayatımdaki her şey ve herkes için teşekkür ederim" ifadelerini ekledi. Aslı Enver'in paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

asli-enver-gobek.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN