Aslı Enver hamile mi, çocuğu mu olacak?

Aslı Enver hamile mi, çocuğu mu olacak?

Geçtiğimiz hafta Berkin Gökbulak ile nikah masasına oturan Aslı Enver, sessiz sedasız evlendi. Nikah töreni görüntülerini takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu herkesi şaşırttı. Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerden sonra ünlü oyuncunun hamile olup olmadığı araştırılmaya başladı. İşte Aslı Enver hakkında merak edilen tüm detaylar…

Sessiz bir şekilde aile arasında gerçekleşen nikah töreni ile evlenen Aslı Enver herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun evlendiğini duyan herkes şok geçirirken magazin gündeminde de çok konuşuldu. Aslı Enver'in neden hızlı bir şekilde evlen diye merak ediliyor. İşte Aslı Enver hakkında merak edilen tüm detaylar…

ASLI ENVER HAMİLE Mİ?

12 Kasım 2022 tarihinde Berkin Gökbulak ile evlenen Aslı Enver'in hamile olduğu ortaya çıktı. Ancak Aslı Enver tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Ortaya atılan iddialar doğrultusunda ünlü oyuncunun hamile olduğu ve bu nedenle hızlı bir şekilde evlilik kararı aldığı söyleniyor. Nikahın gizli bir şekilde kıyılmasını nedenleri arasında gösterilirken Aslı Enver cephesinden konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Aslı Enver Hamile mi

MÜJDELİ HABER YAKINDA GELİYOR

Hamile olduğu için aile üyeleri tarafından bir an olsun yalnız bırakılmayan Aslı Enver'in yakında müjdeli haberi paylaşması bekleniyor. Ünlü oyuncunun yakın çevresi de bebek için hazırlıklara başlarken bir süre ekranlardan uzak kalacağı da söyleniyor.

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR?

Sabancı Üniversitesi'nde eğitim alan Berkin Gökbudak Endüstri Mühendisliği mezunudur. Yüksek lisans eğitimi için Galatasaray Üniversitesi'ni tercih eden ünlü işadamı Pazarlama İletişimi Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 8 yaşında bir çocuğu bulunan Gökbudak’ın bir firmada ürün müdürü,iş analitiği, satış etkinliği, global ürün müdürü, ve müşteri ilişkileri alanında görev yapmaktadır.

Aslı Enver Neden Evlendi

Aslı Enver ile olan ilişkisi ile adını duyuran Berkin Gökbudak, yaz başlarında başlayan aşklarını nikah masasında noktaladı. Bir süredir Tiyatro oyunlarında yer alan Aslı Enver ekranlardan uzak duruyor. Berkin Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında iyi gittiğini belirten ünlü oyuncu muhabirlerin sorularına da yanıt verdi. Ekranlara dönüp dönmeyeceği sorulurken Aslı Enver, iki farklı proje olduğunu belirtti.

Kerem Tunçeri ile olan ilişkisine sonlandıran Aslı Enver daha sonra Berkin Gökbudak ile yeni bir aşka yelken açtı. Herkesi şaşırtan gelinlikli fotoğrafı ile evlendiğini duyuran Aslı Enver paylaşımının altına "Eveeet" notunu düştü. Aile arasında düzenlenen sade bir nikah ile dünya evine giren Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN