Aslı Hünel kaç yaşındadır ve nerelidir? Eşi Savaş Yurtsever kimdir?

Aslı Hünel kaç yaşındadır ve nerelidir? Eşi Savaş Yurtsever kimdir?

"Aslı Hünel nereli, kaç yaşındadır ve kimdir?" ve "Savaş Yurtsever kimdir?" soruları günün en çok merak edilen konularından biri oldu. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Hünel ve eşi Savaş Yurtsever hakkında merak edilenler ve tüm detaylar...

Aslı Hünel ve eşi Savaş Yurtsever hakkında araştırmalar bugün Hünel'in İkinci Sayfa programına konuk olmasının ardından başladı.

"Aslı Hünel kaç yaşında, nereli ve kimdir?" sorularının yanında "Savaş Yurtsever kimdir, ne iş yapıyor ve kaç yaşında?" soruları da merak edildi.

İşte yanıtı..

SAVAŞ YURTSEVER KİMDİR?

44 yaşındaki Savaş Yurtsever 1975 yılında doğdu. 21 yıldır otomotiv sektöründe iş insanı olarak görev yapan Savaş Yurtsever 1998'de Alfa Romeo'da satış danışmanı olarak sektöre girdi.

Yurtsever, daha sonra 2000 yılında Koluman A.Ş.'de satış danışmanlığı ve showroom müdürlüğü görevini gerçekleştirdi. 2011 yılından beri Koluman Otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak çalışan Savaş Yurtsever iş insanı olarak biliniyor.

ASLI HÜNEL İLE EVLENDİ

Savaş Yurtsever ile oyuncu Aslı Hünel 11 Nisan'da dünya evine girdi. Çiftin düğününe çok sayıda ünlü katıldı. Çiftin Baltalimanı'nda bir mekanda gerçekleşen düğün törenine ünlüler akın etti. Seda Sayan, Alişan, Safiye Soyman ve Nadide Sultan'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler gecede Aslıhan Hünel'i yalnız bırakmadı.

19-07/12/asli-hunel-savas-yurtsever-3.jpg

ASLI HÜNEL KAÇ YAŞINDA, NERELİ VE KİMDİR? 

42 yaşındaki Aslı Hünel 4 Haziran 1977'de İstanbul'da doğdu. Arap asıllı bir anne ve Selanikli bir babanın çocuğu olan Hünel'in kardeşi ünlü oyuncu Saruhan Hünel'dir.

Türk Sanat Müziği alanında seslendirdiği eserlerle tanınan Aslı Hünel küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duydu. 14 yaşında ilk şan dersini aldı, 1994'te 18 yaşında ilk albümünü çıkardı.

Profesyonel müzik kariyeri boyunca birçok projeye imza atan Alı Hünel, 2013 yılında ciddi sağlık problemleri ile mücadele etti ve tedavilerin sonunda sağlığına kavuştu.

Aslı Hünel 2016 yılında çıkardığı "Rengarenk" adlı albümü ile tekrar gündeme geldi.

19-07/12/asli-hunel-savas-yurtsever-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN