Aslı Şen, Kabe'yi arkasına alarak paylaştı! 'Umre'de de reklam yapmazsın...'

Aslı Şen, Kabe'yi arkasına alarak paylaştı! 'Umre'de de reklam yapmazsın...'

Ünlü iş insanı Aslı Şen gittiği Umre ziyaretindeki paylaşımlarıyla sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu. Aslı Şen, Umre'de markasına ait ürünlerin fotoğrafıyla 'En kaliteli içeriğe sahip ürünleri yapmaya devam' diyerek reklamını yaptı. Şen'in paylaşımlarına kısa sürede çok sayıda yorum gelirken, kullanıcılar 'Umre'de de reklam yapmazsın' diyerek tepki gösterdi.

Son olarak şarkıcı Linet'le yaşadığı polemikle gündeme gelen iş insanı Aslı Şen, şimdi de sosyal medya paylaşımlarıyla eleştiri oklarının hedefinde.

Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen yaptığı Umre ziyaretinde markasına ait ürünlerin reklamını yaptı. Şen, arkasına Kabe'yi alarak yaptığı reklamda şu ifadeleri kullandı:

"Allah her isteyene nasip etsin inşallah. İnsanın gönlüne buranın sevdası düşünce, ne iş dinliyor ne başka bir şey. Hem dualarımdan eksik olmayan ve Allah’a emanet ettiklerim var. Onlara bol bol dua ettim, arayabildiklerimi aradım. Bir de Allah’a havale ettiklerim var tabii."

Aslı Şen'in paylaşımına ise tepkiler yağdı. Sosyal medyada gündem olan bu paylaşımı görenler "Bari oralarda, elinde şampuanıyla reklamını yapmamış. Çok komiksiniz gerçekten. Umre'yi de ele ayağa düşürdünüz.", "Sanki Eyfel Kulesi'nin önünde", "Umre'ye de gidip reklam yapmazsın ya" yorumlarını yaptı.

640xauto-17-1670146380-969.jpg

640xauto-18-1670146392-979.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN