Astrologlar saat vererek burçları uyardı: Güneş tutulmasından önce bu saate dikkat!

Astrologlar saat vererek burçları uyardı: Güneş tutulmasından önce bu saate dikkat!

Ay tüm gün büyüleyici Terazi'deyken, en duygusal tatmini, etkileşimlerimizin ve çevremizin dengeli ve uyumlu olduğunu hissettiğimizde buluruz. Birbirinizi memnun etmek artık bir tema. Terazi Ayı bizi bir hikayenin diğer tarafını aramaya yöneltiyor. Olaylara farklı bir perspektiften bakıyoruz ve ilişkilerimize gereken önemi veriyoruz.

24 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ay, Yeni Ay Güneş Tutulması'ndan önceki bu gün Balzamik, bu da yeni başlangıçlardan kaçınmamız gerektiğini gösteriyor. Bunun yerine, neyi geliştirmek istediğimizi düşünmek için iyi bir zaman.

Boş Ay, 20:36'den, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Plüton'a kare), Ay yarın, 25 Ekim Salı, saat 3:20'de Akrep'e girene kadar gerçekleşir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu pazar bazı iç gözlemler için harika bir anı haber veriyor ve görünüşe göre çok dikkatli olmanız işe yarayacak.

Bazı Koçlar herkesin işini kolaylaştırmayı amaçlayan bir fikre oldukça muhafazakâr bir şekilde tepki verebilir. Bazı insanlar bu nedenle iyi niyetinizden şüphe duyabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mutluluk uyandıran bir ruh halindesiniz, bu yüzden kendinizi aşırı derecede iyi hissediyorsanız şaşırmayın.

Bazı Boğalar iş yerinde bir tür değişiklikle karşı karşıya kalabilirler ve bu değişikliğin getirebileceği stres göz önüne alındığında, tepkileri oldukça orantısız olarak kabul edilecektir.

burcun.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Profesyonel anlamda harika bir gün ama bugünü sadece baş ağrısıyla atlatamayacaksınız.

İş yerinde olan bir şey sizi çok heveslendiriyor, bu öyle bir şey ki diğer her şeyi unutacaksınız. Şu anda bu, ne partnerinizi ne de başkasını etkilemeyecek ama böyle devam ederseniz etkilenebilirler.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu pazar çok konuşkan görünüyorsunuz, bu yüzden şüphesiz insanların tepkisini biraz fazla çekeceksiniz.

Ancak, bununla dikkatinizin dağılmasına izin vermeyeceksiniz ve kendi tarzınızda devam edeceksiniz. Öğleden sonra, hayatınızda nasıl başa çıkacağınızı bilemeyeceğiniz bazı hatalara veya günahlara karşı dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu, yaşıtlarınızla her türlü etkileşim için harika bir gün.

Bazı Aslanlar ailelerine diğerlerinden daha fazla bağlı ve yapacakları bir toplantı sırasında bazı ilginç haberlerle karşılaşabilirler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hayattaki bazı olaylar her zaman diğerlerinden daha büyük bir etkiye sahip olacak ve bu pazar, geçmişteki bazı olaylar şimdikileri gölgede bırakacak.

Aile içinde uyum var ve hayatınızda bundan kaynaklanan bir huzur var. Yine de bazı anları hatırlayarak gri duyguları yaşıyor, daha sonra kendinizden memnun olmamaya başlıyor ve mutsuz birine dönüşüyorsunuz.

burcunuz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazar güçlü yönlerinizle hareket etmiyorsunuz ve görünüşe göre, çevreniz tarafından sosyal biri olarak algılanmak için sizin için önemli olan bazı şeylerden vazgeçmeye hazırsınız.

Bu, sizi iyi tanıyan ve sizin için sağlıksız olan bu yola girmenize izin vermek istemeyen biriyle açık bir çatışma yaratabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Öz eleştiri yapmak harika ama sadece bir noktaya kadar ve öyle görünüyor ki özellikle bu pazar günü o noktayı çoktan geride bıraktınız.

Hiç olmaması gereken sorunları fark ediyorsunuz ve görünüşe göre en büyük amaçlarınızdan biri, tatmin olmadığınız şeyleri ortaya çıkarmak. Belki de bu, kendinize bahaneler üretmenin bir yoludur ama olumsuz bir anlamda.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün yeteri kadar dinlenemeyebilirsiniz ve bu muhtemelen bütün gün kendinizi huysuz hissetmenize ve huysuz davranmanıza neden olacaktır.

Öğleden sonra, herhangi bir davete hayır demekten kaçınmalısınız çünkü yarın öbür gün bu reddedişlerin bir noktada size geri dönüp dönmeyeceğini asla bilemezsiniz. Ancak bu durum her teklifi kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmez.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu, yatırımları veya önemli alışverişleri de kapsayan her türlü pratik aktivite için harika bir gün.

Şu anda yeteneklerinizi sergileme ve sahip olduğunuz tüm bilgilerden yararlanma fırsatınız olabilir. Bazı Oğlaklar her şeye rağmen biraz yardıma ihtiyaç duyabilir ve bu yardıma bir iş arkadaşı yetişebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Eninde sonunda gerçekleşmesini beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Bu durum sizi oldukça rahatsız edecek.

Bazı Kovalar kendilerini yoran bu ruh halinden akşama doğru kurtulacaklar ama aynı zamanda olanlar hakkında düşünmeye devam edecek ve kendilerini suçlayacak olanlar da olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün bir meslektaşınız tarafından yapılan bir yoruma oldukça çocukça bir tepki vereceksiniz ve bu sizi zor durumda bırakabilir.

Öğleden sonra meslektaşlarınızla bir tür toplantıya katılabilirsiniz ve bu tepkinizin bir kısmı tartışılabilir. Konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğiyle ilgili iyi bir hazırlık yaptığınızdan emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN