Ata Demirer: İnsanın yaptığı hiçbir şeyi yemiyorum

Ata Demirer: İnsanın yaptığı hiçbir şeyi yemiyorum

Son dönemde 30 kiloluk değişimiyle konuşulan Ata Demirer, sosyal medyada paylaştığı yeni videoyla takipçilerine esprili bir zayıflama formülü verdi. Kendisine yöneltilen “Nasıl kilo verdin?” sorularına mizahi bir dille yanıt veren ünlü komedyen, temel prensibinin “İnsanın yaptığı hiçbir şeyi yememek” olduğunu söyleyerek doğal beslenmeye vurgu yaptı.

Kilo kaybı ve özel hayatıyla son zamanlarda sık sık adından söz ettiren Ata Demirer, Instagram’da yayınladığı eğlenceli videoyla yeniden gündeme geldi.

30 kilo verdiğini hatırlatan ünlü komedyen, kendisine gelen “Nasıl zayıfladın?” sorularına mizahi bir yaklaşımla cevap vererek beslenme prensiplerini paylaştı.

'İNSANIN YAPTIĞI HİÇBİR ŞEYİ YEMİYORUZ'

Demirer, şu ifadeleri kullandı:

"Temel olan şeyi söylüyorum. İnsanın yaptığı hiçbir şeyi yemiyoruz. Reçel yemiyoruz, çünkü insan yapıyor. Bal yiyoruz çünkü arı yapıyor. Gofret yok. Muz, mandalina var. Ekmek yok. Et ye doğada var; ama etin üzerine mayonez dökmüyoruz. İnsanın yaptığı hiçbir şeyi yemeyin."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN