Atatürk'e benzeyen adam parayı kırdı! Saat 9:05'te Tiktok'ta yayın açtı, aldığı paralar dudak uçuklattı

Atatürk'e benzeyen adam parayı kırdı! Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde Tiktok'ta yayın açtı. Tam saat 9:05'te açtığı yayınla aldığı para dudak uçuklattı...

Sosyal medyanın fenomeni Serdar Görel, Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ve etkileyici paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugün saat 09.05'te TikTok'ta canlı yayın açan Görel, 29 Ekim'deki gibi yine yüksek miktarda bağış topladı.

ataturke-benzeyen-adam.jpeg

Serdar Görel'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaptığı canlı yayında yaklaşık 1 milyon TL bağış topladığı iddia edilmişti. Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Görel, bugün Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği 10 Kasım'da saat 09.05'te yaptığı canlı yayında yine yoğun bağışlar aldı.

ataturke-benzeyen-adam1.webp

Görel'in canlı yayınına katılan takipçileri, "Atam seni çok özledik" ve "Seni asla unutmayacağız" gibi duygusal yorumlarıyla dikkat çekti.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir