Atatürk'e hakaret eden 'fenomen dönerci' verem hastası çıktı! Restorana giden müşteriler büyük panik halinde!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk'e hakarette bulunan fenomen dönerci Mustafa Atmaca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Atmaca, verem hastası olduğu için serbest bırakıldı. Şimdi ise Atmaca'nın restoranına giden ve onunla yakın temasta bulunan müşteriler endişeli...

Erzurum'da restoran işleten ve sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan "Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı Mustafa Atmaca, TikTok hesabından açtığı canlı yayında Atatürk’e ağır hakaretler etmişti.

Atmaca, Atatürk için sarf ettiği "Laikliği getiren köpek yüzünden toprakları kaybettik" sözleri nedeniyle tutuklanmıştı. İki gün tutuklu kalan Atmaca’nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Fenomen Atmaca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı videolarda, restoranda sattığı et ve dönerleri bıçakla kestiği, çıplak elleriyle dokunduğu biliniyor.

donervd.jpg

Fenomen dönerci paylaştığı videolarda restoranına gelen müşterilerle yakın temas içerisinde. Verem hastalığı, bilindiği üzere hava yoluyla bir bireyden diğerine yayılan, bulaşıcı bir akciğer hastalığıdır.

Öte yandan, verem hastası olduğu öğrenilen Mustafa Atmaca'nın durumu müşterilerini endişelendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN