AVM’de bağırmıştı, Armağan Çağlayan'dan açıklama

AVM’de bağırmıştı, Armağan Çağlayan'dan açıklama

Şişli'deki bir AVM'de kozmetik firması çalışanına bağıran Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi. Olayın nasıl yaşandığını paylaşan Çağlayan, durduk yere kendi kedine tartışmadığını söyledi.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. Görüntülerde çalışanlara bağırdığı görülen Çağlayan konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Çağlayan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM'deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan 'Armağan Çağlayan', sonra 'Çağlayan Armağan', 'Şişşşşt baksana Armağan' diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp 'Böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz?' diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi 'Ben başka Armağan Çağlayan'a bağırdım, bir tek Armağan Çağlayan siz misiniz' dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi. Durum bundan ibarettir. Daha sonra bağrışmalar üzerine AVM'nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN