Ayak baş parmağınız mı daha uzun, ikinci parmağınız mı? Ayak şekliniz kişiliğinizi ele veriyor!

Ayak baş parmağınız mı daha uzun, ikinci parmağınız mı? Ayak şekliniz kişiliğinizi ele veriyor!

Ayaklarınızın şekli sizin hakkınızda ne söylüyor hiç merak ettiniz mi? Ayak şeklimiz adeta el falı gibi kişiliğimizi ele veriyor. 3 gruba ayrılan bu testte siz de kendi ayak şeklinize göre kim olduğunuzu keşfetmek ister misiniz? Ayak Şekli Kişilik Testimize buyrun...

Bazılarımızın ayağında ikinci parmağı ayak baş parmağından uzundur. Hatta halk arasında bu kimselerin zengin olacağı, kendisinden güzel/yakışıklı biriyle evleneceği gibi söylentiler bile dolaşır. Peki gerçekten ayak parmaklarınızın şekli ve mahiyeti sizin hakkınızda bir şeyler söylüyor olabilir mi? Ayak Şekli Kişilik Testimizle bunu öğrenmeniz mümkün...

Bu testimizde, ayak şekline dayalı olarak gizli kalmış kişilik özelliklerinizi keşfedeceğiz.

Ayaklarınızın şekli sizin hakkınızda ne söylüyor?
ayak-sekline-gore-kisilik1.jpg

1 Numara: Mısırlı Ayak Şekli Kişilik Özellikleri

Ayak parmaklarınız büyükten küçüğe düzenli olarak sıralanıyorsa Mısırlı ayağına sahipsiniz demektir.

Mısırlı ayağına sahip olmanız, şımartılmaktan, size öncelik verilmesinden ve kraliyet ailesindenmiş gibi muamele görmekten hoşlanabileceğinizi ortaya koyuyor. Açıkça göstermeseniz bile çok karamsar ve inatçı olabilirsiniz. Düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olan yüksek düzeyde hayal gücünüz vardır. Yaratıcı ve parlak fikirleriniz olabilir. Son derece korunan ve özel biri olabilirsiniz. Asi ve düşüncesiz de olabilirsiniz. Hiçbir şeyi göründüğü gibi kabul etmiyorsunuz. Kendinizi yeniden şarj etmek, enerji toplamak için gerçeklikten kopma ve hayal dünyanızda vakit geçirme eğiliminde olabilirsiniz.

Temel Özellikler: Huysuz, inatçı, yüksek hayal gücü olan, yaratıcı, son derece korunaklı, mahremiyetini koruyan ve şımartılmayı seven.

Mısırlı Ayak Şekli sizde var mı? Ayak başparmağınızın en büyük olup olmadığını ve geri kalan dört parmağın 45 derecelik bir eğimle aşağı inip inmediğini kontrol edin.

ayak-sekline-gore-kisilik2.jpg

2 Numara: Romalı Ayak Şekli Kişilik Özellikleri

Ayak parmaklarınızın ilk üçü aynı hizada ise Romalı ayağına sahipsiniz demektir.

Romalı ayağına sahip olmanız, çok sosyal ve dışa dönük olabileceğinizi ortaya koyuyor. Karizmatik ve çekici bir auranız olabilir. Zaman zaman cesur adımlar atan biri olabilirsiniz. Yeni olanaklara, yeni insanlarla tanışmaya, farklı kültürleri keşfetmeye vb. açık birisiniz. Seyahat etmeyi seviyor olabilirsiniz. İlişkilerde sadık, dürüst ve açık sözlüsünüzdür. İnisiyatif almakta, randevuları veya akşam yemeklerini planlamakta, partnerinizi şımartmakta, yoğun programınıza rağmen onunla vakit geçirmekte iyi olabilirsiniz. Genel olarak, bazen inatçı veya kibirli olma eğiliminde olsanız da, dengeli bir yaşam sürmek istersiniz.

Temel Özellikler: Sosyal, dışa dönük, karizmatik, çekici auraya sahip, cesur, yeni olasılıklara açık, inisiyatif almada iyi, inatçı veya kibirli.

Roma Ayak Şekli sizde var mı? Dördüncü ve beşinci ayak başparmağı hariç ilk üç parmağınızın aynı yükseklikte olup olmadığını kontrol edin.

ayak-sekline-gore-kisilik3.jpg

3 Numara: Yunan Ayak Şekli Kişilik Özellikleri
İkinci ayak parmağınız baş parmaktan uzun ise Yunan ayağına sahipsiniz demektir.

Yunan ayağına sahip olmanız, son derece motive, hevesli ve enerjik olabileceğinizi gösterir. Yaratıcı ve benzersiz fikirlerle dolu olabilirsiniz. İnsanları hayalleri üzerinde çalışmaya teşvik etmeyi de sevebilirsiniz. Bazen yüksek enerji seviyeleri nedeniyle düşünmeden hareket edebilirsiniz. Spor yapıyor veya aktif bir yaşam sürüyor olmalısınız. Yürüyen merdiven veya asansör yerine merdiven çıkmayı tercih eden insanlardansınız.

Spontane hareket eden biri olabilirsiniz, bu da her şeyi ilginç kılan biri olmanızı sağlar. Genellikle aile ve arkadaş çevrenizde eğlenceli aktiviteler veya planlar yapan kişi sizsinizdir. Çevrenizden size asil ruhlu biri olduğunuz söylenmiş olabilir. Siz birlikte takılmak için eğlenceli bir dostsunuz.

Bununla birlikte, etkilenmeniz zor olabilir. Sizi ikna etmek ve etkilemek, fikrinizi değiştirmek zordur. Bakış açınızı tutkuyla savunursunuz ve vazgeçmezsiniz. Ayrıca hiperaktif bir yaşam tarzı nedeniyle tükenmişlik yaşayabilirsiniz. Karar vermede de zorluk yaşayabilirsiniz.

Temel Özellikler: Son derece motive, coşkulu, enerjik, benzersiz fikirlerle dolu, yüksek ruhlu, karar vermede zorluk çeken.

Yunan Ayak Şekli sizde var mı? İkinci parmağınızın (ayak başparmağınızın yanında) ayak başparmağınızdan ve ayak parmaklarınızın geri kalanından daha uzun olup olmadığını kontrol edin.

Yorumlarda bize yazın: Ayak şekliniz nedir? Söylenenler size uyuyor mu?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN