İşaret parmağınız mı daha uzun, yüzük parmağınız mı? Kaderinizi bu fark belirliyor!

İşaret parmağınız mı daha uzun, yüzük parmağınız mı? Kaderinizi bu fark belirliyor!

Orta parmağınızın iki yanındaki yüzük parmağı ve işaret parmağından hangisi daha uzun? Yoksa ikisi de eşit uzunlukta mı? Bu fark size kaderiniz ve kişiliğiniz hakkında neler söylüyor olabilir hiç merak ettiniz mi? İşte cevabı...

Hangi parmağınız daha uzun? İşaret parmağınız mı yoksa yüzük parmağınız mı? Belki de seçemiyorsunuz çünkü ikisi de eşit uzunlukta... Bu üç seçenekten hangisi size uyuyor? Bu önemli çünkü bu fark kişiliğinizin gizli kalmış yönleri hakkında size çok şey söylüyor.

Parmak uzunluklarına göre kader ve kişilik özelliklerinin belirlenmesi el falının da bir parçasıdır. Biz de bugün size burada ayrıntılı olarak iki parmağınızın uzunluklarına göre kişilik özelliklerinizi anlatacağız.

Parmak uzunluğunuza göre kişilik özelliklerinize dalmadan önce , işaret parmağınızın daha kısa olmasının, anne karnındaki fetüs olarak daha fazla testosterona maruz kaldığınız anlamına geldiğini biliyor muydunuz? Hatta İngiltere’de yapılan bir araştırmada, uzun yüzük parmağına sahip olan erkeklerin anne karnındayken daha fazla testosteron aldığı ve bu yüzden yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı daha dayanıklı oldukları keşfedilmişti.

Şimdi işaret parmağınızın ve yüzük parmağınızın uzunluğunun sizin hakkınızda ne söylediğine bakalım...

isaret-yuzuk-parmagi-test-1.jpg

#1 İŞARET PARMAĞI YÜZÜK PARMAĞINDAN UZUN OLANLAR

İşaret parmağınız yüzük parmağınızdan uzunsa; bu sizin olağanüstü liderlik özelliklerine sahip olduğunuzu gösterir.

Becerikli, zeki, kendine güvenen, ileri görüşlü, hedef odaklı, soğukkanlı ve analitik birisiniz. Tavsiye vermekte ve insanları yapıcı bir şekilde motive etmekte iyisiniz.

Bir hevesle karar almazsınız. Bir sonuca varmak için gerçekleri ve durumları gözlemler, işler ve analiz edersiniz. Genellikle insanlara yol gösterdiğiniz için aranırsınız. Eylemlerinizin insanlar üzerinde büyük bir etkisi olduğunu da fark edebilirsiniz.

Anahtar Kişilik Özellikleri: Liderlik, beceriklilik, kendinden eminlik, ileri görüşlülük, hedef odaklılık, analitik zeka.

isaret-yuzuk-parmagi-test-2.jpg

#2 İŞARET PARMAĞI VE YÜZÜK PARMAĞI EŞİT OLANLAR


İşaret parmağınız ve yüzük parmağınız eşit uzunluktaysa bu sizin iyi organize edilmiş ve dengeli bir yaşam sürebileceğinizi gösterir.

Sadık birisiniz. İnsanları önemsiyor ve yakınlık gösteriyorsunuz. Çevrenizdekiler size iyi bir dinleyici ve aynı zamanda empati duygusu yüksek biri olduğunuzu söyleyebilirler.

Başkalarına yardım etmekten mutluluk duyan birisiniz. Ayrıca insanlar ortamdaki varlığınızı huzur veren, besleyici ve rahatlatıcı bir etkiye sahip bulduklarını da söyleyebilirler. Sizin yanınızda kendilerini takdir edilmiş, onaylanmış ve kabul edilmiş hissedebilirler.

Pek çok arkadaşınızın, ailenizin ve hatta yabancıların size güvendiğini ve en derin sırlarını sizinle paylaştığını fark edebilirsiniz.

Anahtar Kişilik Özellikleri: İyi organize olmak, sadakat, ilgi ve alaka, iyi dinleyici olmak, empati, barışçıllık, anaçlık-babacanlık, dengeli bir yaşam.

isaret-yuzuk-parmagi-test-3.jpg

#3 İŞARET PARMAĞI YÜZÜK PARMAĞINDAN KISA OLANLAR

İşaret parmağınız yüzük parmağınızdan kısaysa, diğer bir deyişle yüzük parmağınız işaret parmağınızdan uzunsa; bu sizin hesaplayıcı, pragmatik ve rasyonel biri olduğunuzu gösterir.

Sorunlara ve durumlara stratejik bir şekilde yaklaşırsınız. Ortalıkta alçakgönüllülükle dolaşsanız bile kendinize son derece güveniyor olabilirsiniz. Bir sorun veya sıkıntı sizi kolayca sarsmaz. Dayanıklı olabilirsiniz.

Bununla birlikte, görünürde belirli bir sorunu çözene kadar dinlenmeyebilirsiniz. Yüksek IQ seviyelerine ve duygusal zekaya sahip olabilirsiniz.

Karşı cins arasında da oldukça popüler olabilirsiniz. Eğlenceli ve bağımlılık yapan bir kişiliğe sahip olabilirsiniz.

Araştırmalar, daha uzun yüzük parmağı olan erkeklerin genellikle cana yakın ve çekici olduğunu ortaya koyuyor.

Anahtar Kişilik Özellikleri: Hesaplayıcı, pragmatik, rasyonel, esnek, yüksek IQ sahibi, yüksek duygusal zeka, oyunculuk.

Parmak uzunluğunuza göre kişilik özelliklerinizi beğendiniz mi? Söylenenlerin size uygun olduğunu düşünüyor musunuz? Lütfen bize yorumlarda yazın. Bunun gibi daha fazla test için takipte kalın!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN