Serçe parmağınızın uzunluğu kaderinizi belirliyor! Uzun mu, kısa mı, orta mı? Kendinizi tanıyın!

Serçe parmağınızın uzunluğu kaderinizi belirliyor! Uzun mu, kısa mı, orta mı? Kendinizi tanıyın!

Serçe parmağınızın uzunluğu nedir? Serçe parmağınız yüzük parmağınızdan ne kadar kısa? Yüzük parmağınızın son boğumunu geçiyor mu yoksa altında mı kalıyor? Bu önemli bir soru çünkü serçe parmağınızın uzunluğu kaderinizi belirliyor!

El falı gibi parmak uzunluğu da kaderinzii belirleyebilir. Dahası parmak uzunluklarınız karakterinizi belirler ve bilirsiniz; karakter kaderdir!

Serçe parmağınız yani en kısa parmağınız da bu konuda size bir fikir verecektir. Serçe parmağınız sizin hakkınızda ne söylüyor? Bu Kendini Tanıma Testi'mizde, serçe parmağa dayalı olarak değişen kişiliği araştırdık. Serçe parmağınızın uzunluğunu görmek için elinizi kontrol edin ve parmak uzunluğunuza uygun resmi seçin.

serce-parmak-uzunlugu-a.jpg

A) ORTA UZUNLUKTA SERÇE PARMAĞI

Sizin serçe parmağınız orta uzunluktaysa, yani A seçeneğindeki gibi yüzük parmağınızın en uç eklemindeki çizgiyle aynı seviyedeyse, bu sizin davranış tarzınızın, kendinizin, isteklerinizin, ihtiyaçlarınızın ve içsel benliğinizin son derece farkında olduğunuzu gösterir.

Kalabalıklar içinde öne çıkma eğilimindesiniz. Sakin bir auranız ve sakin bir zihniniz var. Bir karara varmak için kararınızı etkileyecek faktörleri uzun uzadıya tartıyor olabilirsiniz.

Ayrıca hedeflerinize bağlı kalma eğilimindesiniz. Zihninizi, duygularınızı ve düşüncelerinizi kontrol etmekte de başarılısınız. Sessiz ve sakinleştirici yerlerde vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Hayatınıza kaos getiren yerlerden veya insanlardan kaçınırsınız.

Son derece organize ve verimli bir planlayıcısınız. Hayatı ılımlı bir şekilde yaşamayı seviyorsunuz. İster iş ister ilişkiler olsun, hayatınızın her alanında dengeye sahip olmayı seviyorsunuz. Yüksek düzeyde hırsa sahip olmayabilirsiniz ancak kendinizi geliştirmeye açıksınız.

Ayrıca içe dönük olabilirsiniz, ancak kendinizi bağımsız biri olarak sunmanız kibirli ve soğuk biri olarak algılanmanıza neden olabilir.

Temel Özellikler: Sakin aura, sakin zihin, hedeflerine bağlı, zihnini, duygularını ve düşüncelerini kontrol etme, verimli planlayıcı.

serce-parmak-uzunlugu-b.jpg

B) KISA SERÇE PARMAK

Sizin serçe parmağınız kısaysa, yani B seçeneğindeki gibi yüzük parmağınızın en uç eklemindeki çizginin aşağısında kalıyorsa, bu sizin yüksek duygusal zekaya sahip olabileceğinizi ortaya koyuyor.

Diğer insanların ihtiyaç ve isteklerine karşı iyi bir dinleyici olabilirsiniz. Mantık kadar duygulara da değer veriyorsunuz. Bununla birlikte, değerlerinizle uyuşmayan veya sizi kötü şekilde inciten durumlardan veya ilişkilerden kendinizi geri çekebilirsiniz. Affedebilirsiniz ama olayı unutmak size zor gelebilir.

Doğru olanı konuşurken inatçı ve analitik olabilirsiniz. Yardım işlerinden, ihtiyacı olan birine el uzatmaktan ve hatta başkalarını geçindirmekten zevk alabilirsiniz. Başkaları için iyilik yapan biri olmaktan zevk alabilirsiniz. Özellikle toplumun daha zayıf kesimine ait olan insanlara nazik jestler yapıyor olabilirsiniz.

Arkadaş canlısı olabilirsiniz ancak herkesin enerjinize erişmesinden hoşlanmazsınız. Değerlerinizden ve ilkelerinizden taviz vermeyi sevmiyorsunuz. Hırslı olabilirsiniz ve büyük hayalleriniz olabilir. Kendinize olan inancınız ve benlik kavramınız bulaşıcıdır.

Temel Özellikler: Yüksek duygusal zeka, iyi dinleyici, hayır işlerinden zevk alma, hırslı, üstün benlik kavramı.

serce-parmak-uzunlugu-c.jpg

C) UZUN SERÇE PARMAK


Sizin serçe parmağınız uzunsa, yani C seçeneğindeki gibi yüzük parmağınızın en uç eklemindeki çizgiyi aşıyorsa, bu sizin hassas ve duygusal biri olduğunuzu ortaya koyuyor. Aşırı sevgi gösterme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi kolayca paylaşamayabilirsiniz.

Herhangi bir şey yapmadan önce bir süre olayların üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Mantıklı ve her şeyi analiz eden birisiniz. Sır saklama konusunda iyi olabilirsiniz. Sağduyulu ve düşünceli biri olabilirsiniz.

Başkalarının görüşlerinden kolayca etkilenmeyebilirsiniz. Doğru olduğunu düşündüğünüz ve bazen kendi yararınıza olmayacak hatta zararlı olabilecek şeyleri yapabilirsiniz. Son derece kendinden emin ve cüretkar olabilirsiniz.

Yüksek standartlarınız olabilir. Ayrıca doğal kalmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ve amaçlarınıza oldukça bağlı olabilirsiniz.

Küçük parmağınız aşk hayatınız hakkında ise şunu söylüyor: Hayatınızı eşinizin ya da sevgilinizin etrafında şekillendiriyor olabilirsiniz.

Ayrıca, mesajınızı iletmek için oldukça agresif veya gürültülü olabilirsiniz. Kariyerde, bağlantılar kurma ve ağ kurma konusunda iyi olabilirsiniz. Politika, iş ve sanat alanlarında çalışmaktan hoşlanabilirsiniz.

Temel Özellikler: Hassas, duygusal, mantıklı, iyi sır saklayan, son derece kendine güvenen ve cüretkar.

İşte böyle... Nasıl? Beğendiniz mi?

Serçe parmağınızın uzunluğu nedir? Anlatılanlar size uyuyor mu? Yorumlarda bize yazmayı unutmayın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN