Ayakkabınızı buzluğa atın mucizeye tanık olun! Lostraların yıllardır sakladığı sır

Ayakkabınızı buzluğa atın mucizeye tanık olun! Lostraların yıllardır sakladığı sır

Dar ve sıkan ayakkabılar kişiler için oldukça rahatsız edici bir durumdur. Eğer yeni aldığınız ayakkabılar dar geliyor ve ayağınızı sıkıyorsa kara kara ne yapacağım diye düşünmenize gerek yok. Dar gelen ayakkabınızı buzluğa atın mucizeye tanık olun!

ESMAGÜL KOÇAK

Birçoğumuz yeni bir ayakkabı aldığımızda dar gelme ve sıkma sorunuyla karşı karşıya gelebiliyoruz. Çoğunlukla internet üzerinden aldığımız ayakkabılarda yaşadığımız bu sorun can sıkıcı olabiliyor. Böyle durumlarda ayakkabıyı kalın çorapla giyerek açma yolu sık tercih edilse de aslında bu kadar zahmete gerek yok.

Çok beğenerek aldığınız ayakkabınız ayaklarınıza dar geldiyse ve sizi rahatsız edecek derecede ayaklarınızı sıkıyorsa çözüm aslında oldukça basit. Tek ihtiyacınız olan havlu ve bir poşet. Bu yöntemden sonra ayakkabılarınız açılacak ve ayaklarınızı acıtmayacak…

dar-ve-sikan-ayakkabiyi-buzlukta-genisletme.jpg

SIKAN AYAKKABIYA BUZLUK ÇÖZÜMÜ

Dar gelen ayakkabınızı genişletmek için ihtiyacınız olan iki malzeme nemli bir havlu ve ayakkabılarınızı koyabileceğiniz bir poşet. Bu yöntemi uygulamak için nemli bir havluyu alın ve ayakkabınızın içine yerleştirin. Ayakkabınızın içine havluyu burun kısmına kadar iyice yerleştirdikten sonra ayakkabınızı uygun bir poşete koyarak güzelce buzdolabınızın buzluk kısmına yerleştirin.

Ayakkabınız buzlukta ağzı kapalı bir şekilde 2 gün bekledikten sonra ayakkabınızı çıkardığınızda nasıl genişlediğini göreceksiniz. Ayrıca bu yöntem için nemli havlu yerine sirkeli havlu da kullanarak yine aynı sonucu alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN