Ayakkabısını kapıdan içeri alamayanlar dikkat! Bu basit yöntemle ayakkabı kokusundan kurtulun: Malzemeler her mutfakta var!

Ayakkabısını kapıdan içeri alamayanlar dikkat! Bu basit yöntemle ayakkabı kokusundan kurtulun: Malzemeler her mutfakta var!

Ayak kokusu çoğu insan için büyük bir sorundur. Bu sorundan muzdarip olan kişiler ayak kokusundan kurtulmak için kesin çözüm aramaktadırlar. Bu rahatsızlıktan evde uygulanabilecek çözümlerle kurtulabilirsiniz. İşte detaylar…

Ayakkabılardaki koku problemini ortadan kaldırmanın sırrı ortaya çıktı. Ayakkabıları bu basit yöntemi ile kokudan kurtarabilirsiniz. Ayakkabı kokularından kurtulmak için size mucizevi bir yöntem önereceğiz.

ayakkabı

KOKU PROBLEMİNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLAR DİKKAT: LOSTRALARDA BU BASİT YÖNTEM KULLANILIYOR. HER EVDE OLAN BU MALZEME SAYESİNDE AYAKKABI KOKUSUNDAN ESER KALMAYACAK

Ayakkabı kokusu sorunları çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Koku sorunu kişinin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşürüp, kişinin özgüveninde önemli bir kayba neden olsa da koku sorununu önlemenin çeşitli yolları vardır.

Ayakkabı kokularını gidermek için kokan ayakkabının içine birkaç müdahale yapılması gerekiyor. Bu müdahalelerden ilki: İşte kötü ayakkabı kokularından kurtulmanıza yardımcı olacak formül...

Ayakkabı kokusu birçok insanın yaşadığı sorunlardan biridir ancak ayakkabınıza tuz ekleyerek kokudan kurtulabilirsiniz.

Kötü kokular, ayakkabılarınızdaki nem ve bakterilerin birleşiminden kaynaklanır.

Ayakkabılarınıza kötü kokular enjekte etmek, ayakkabılarınızdaki nemin giderilmesine ve aynı zamanda bakterilerin öldürülmesine yardımcı olabilir.

Ardından ayakkabının içine 1 yemek kaşığı tuz koyun. Ayakkabılarını iyi salla. Tuzu birkaç saat ayakkabınızda bırakın.

Ardından ayakkabınıza biraz tuz dökün ve birkaç saat hava almasını sağlayın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN