Ayça Ayşin Turan'ı gözyaşlarına boğan soru: Çocukluğum bitti...

Ayça Ayşin Turan'ı gözyaşlarına boğan soru: Çocukluğum bitti...

Oyuncu Ayça Ayşin Turan, 'Empati' adlı programda babasını kaybettiğinde yaşadığı zor günleri anlattı. Turan, "Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

NTV ekranlarında yayınlanan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunucusu olduğu Empati programına oyuncu Ayça Ayşin Turan konuk oldu. Geçtiğimiz sene babasını kaybeden Turan, babasından konu açılınca gözyaşlarına hakim olamadı.

"Baban ile ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakışın değişti mi?" sorusunu ise ünlü oyuncu gözyaşlarıyla şöyle yanıtladı:

"Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum."

7 YAŞINDA KEMANA BAŞLADI

"Oyunculuktan daha çok müzik ile büyüdüm" diyen Turan, "7 yaşında keman çalmaya başlamıştım. Sanatın herhangi bir dalında olacağım çok belliydi" diye konuştu.

Taylan'ın "Sevdiklerin için her şeyi göze alır mısın?" sorusuna Turan, “Sevdiklerim için her şeyi göze alabilirim" diyerek yanıt verdi.

"SADECE DOĞURMAK İLE ANNE OLUNMUYOR"

Programın ilerleyen zamanlarında Taylan, "Güzel bir çocukluk geçirdiğini söyledin. Çocuklarla aran nasıldır? Anneliğe bakış açın nedir?" diye sordu. Turan bu soruya, "Hem anne olmak hem de evlat edinmek istiyorum. Sadece doğurmak ile anne olunmadığını düşünüyorum" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN