Ayça Ayşin Turan'ın eski halinden eser kalmadı! Güzel oyuncu son haliyle tam bir afet oldu! Sosyal medya alev aldı

Ayça Ayşin Turan'ın eski halinden eser kalmadı! Güzel oyuncu son haliyle tam bir afet oldu! Sosyal medya alev aldı

üzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Ayça Ayşin Turan’ın eski halinden eser kalmadı. Birbirinden güzel projelerde boy gösteren güzel oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı. İşte Ayça Ayşin Turan'ın son görüntüleri…

Güzelliği ile baş döndüren Ayça Ayşin Turan yeni haliyle herkese şaşırttı. Birbirinden güzel yapımlarda rol alan güzel oyuncu son dizisinde kendisi gibi başrol oyuncusu olan Alp Navruz ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz aylarda Murat Boz ile anılan Ayça Ayşin Turan'ın Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Sürekli aşk hayatı ile gündemde yer alan güzel oyuncu bu kez de yeni imajıyla gündeme geldi. Güzel oyuncunun yeni imajını görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Ayça Ayşin Turan'ın son görüntüleri…

DAHA ÖNCE KİMSE BÖYLE GÖRMEDİ


Aşk hayatı ile sık sık gündemde yer alan Ayça Ayşin Turan bu kez de yeni imajıyla ortalığı kasıp kavurdu. Uzun süredir uzun saçlı görmeye alışık olduğumuz Turan, radikal bir karar alarak saçlarını kestirdi.

ayca-aysin.jpg
Yeni bir imaj ile gündeme gelen Ayça Ayşin Turan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla herkesi hayran bıraktı. Kimsenin görmeye alışık olmadığı bir tarzda takipçilerini karşılayan Turan, yeni imajıyla da tam not aldı.

ayca-aysin-turan-imaj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN