Ayça Bingöl'den şoke eden itiraf: Vicdan azabı yaşamıyorum! Babasının cenazesine neden katılmadığını ilk kez açıkladı

Ayça Bingöl'den şoke eden itiraf: Vicdan azabı yaşamıyorum! Babasının cenazesine neden katılmadığını ilk kez açıkladı

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki 'Cemile' karakteriyle hafızalarda yer edinen Ayça Bingöl, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' programında, babasının cenazesine neden katılmadığını ilk kez açıkladı. İşte, Ayça Bingöl'ün babasının cenazesine katılmamasının nedeni...

'Süper Baba', 'Tatlı Kaçıklar', 'Kınalı Kar', 'Küçük Kadınlar', 'Bez Bebek', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Ay Büyürken Uyuyamam', 'Kardeş Çocukları', 'Cici' gibi birçok popüler dizide rol alan ve şimdilerde TRT'nin iddialı dizisi 'Yürek Çıkmazı'nda 'Cennet' karakterini oynayan Ayça Bingöl, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk oldu.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularına yanıt veren ünlü oyuncu, babasının cenazesine katılmadığını açıkladı ve nedenini anlattı.

ayca-bingol-ahmet-mumtaz-taylan-empati-izle.jpg

AYÇA BİNGÖL, BABASININ CENAZESİNE NEDEN KATILMADI?

Ayça Bingöl, "Karnımda 2 bebek varken çok acayip bir karar vermek zorunda kaldım... Benim hamileliğim çok riskliydi, hastanede yatıyordum, hiç kalkmadan, kıpırdamadan yatmam gerekiyordu, 13 hafta yattım hastanede. Babam hastaydı, ben hastanedeyken yoğun bakıma alınmış ve vefat etti. Doktorum ‘cenazeye gitmene izin veremem ama, gideceğim diyorsan gidersin tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz" dedi.

48 yaşındaki oyuncu, "Film gibi, ama gerçekten bir saniye bile düşünmedim karar verirken. Gitmedim! Babamın da asla tasvip etmeyeceğine o kadar eminim ki, bu konuyla ilgili hiçbir suç hiçbir yük taşımıyorum üzerimde. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Burada enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak..." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN