Altın alacaklara ve altını olanlara iyi haber! Kuyumcular altında zirve için tarih verdi: Bu fırsat kaçmaz

Altın alacaklara ve  altını olanlara iyi haber! Kuyumcular altında zirve için tarih verdi: Bu fırsat kaçmaz

Dövizde yaşanan hareketlilik nedeniyle altın da bir süredir yükselişini sürdürüyor. Kuyumcular Derneği Başkanı, altının Türkiye'de özellikle belli tarihlerde zirve yaptığını belirterek, satış için o tarihi işaret etti. Kuyumcular Derneği Başkanı Tamer Erdem, Altın almak ve elinde altını olanlar için önemli tavsiyeler verdi.

Niğde Kuyumcular Derneği Başkanı Tamer Erdem, altının uzun vadeli olarak iyi bir yatırım aracı olduğunu ve kötü günlerde dost olduğunu belirtti. Döviz kurlarının yükselmesiyle birlikte altın fiyatlarının da tarihi zirvelere ulaştığını ifade etti. Altının Türkiye'de özellikle belli dönemlerde yükselişe geçtiğini dile getiren Erdem, vatandaşlara altın konusunda uyarılarda bulundu.

1-010.jpg

ALTININ YÜKSELİŞİ İÇİN TARİH VERDİ

Erdem, "Altın fiyatlarında biraz düşüş yaşamıştık, ancak tekrar yükselişe geçiyoruz. Bugün döviz ve altın piyasasında sürpriz bir yükseliş yaşandı. Altın fiyatı tekrar 155 seviyesine ulaştı, bu seviyeyi 13 Mayıs'ta görmüştük. Altının uzun vadeli olarak iyi bir yatırım aracı olduğunu her zaman söylüyoruz. Altın kötü günlerde bize dost oluyor. Düğün sezonu açıldı ve düğünlerde artış yaşanıyor. Bu tür sezonlarda da altın fiyatlarında yükselişler görülüyor" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN