Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe ile son maçına Türkiye Kupası finalinde çıkıyor

Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe ile son maçına Türkiye Kupası finalinde çıkıyor

Fenerbahçe ile uzun süredir görüşen ve yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Ekvadorlu golcü Enner Valencia, takımdan ayrılıyor. İşte, Enner Valencia'nın yeni takımı...

Bu sezon attığı gollerle birçok rekor kıran Enner Valencia ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılıyor. Fenerbahçe ile uzun süredir yeni sözleşme konusunda görüşen ancak anlaşma sağlamayan Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmaya vardı.

LİGİ, GOL KRALI OLARAK TAMAMLADI

33 yaşındaki oyuncunun Brezilya ekibiyle iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Enner Valencia, Fenerbahçe formasıyla son maçına Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir karşısında çıkacak.

Süper Lig'de bu sezon 31 maçta forma giyen Enner Valencia 29 golle krallık yarışında zirvede yer aldı. Valencia ayrıca 5 golün de pasını verdi.

enner-valencia-ve-alex-de-souza.jpeg

ALEX DE SOUZA'NIN REKORUNU KIRDI

Enner Valencia, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Alex de Souza'nın rekorunu kırdı. Fenerbahçe formasıyla bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu unvanını 28 gollü Alex de Souza'dan Ekvadorlu forvet, 29 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Enner Valencia aynı zamanda Aykut Kocaman'a ait olan bir sezonda en fazla gol atan Fenerbahçe futbolcusu rekorunu egale etti. Aykut Kocaman, 1988-1989 sezonunda 29 golle sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN