Şampiyon hoca, Fenerbahçe'ye geliyor! Kupa finalinden sonra Jesus gidiyor, o yerli teknik direktör ile anlaşma tamam

Şampiyon hoca, Fenerbahçe'ye geliyor! Kupa finalinden sonra Jesus gidiyor, o yerli teknik direktör ile anlaşma tamam

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe ile ipleri tamamen kopma noktasına gelen Jorge Jesus, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başında olmayacak. Başkan Ali Koç takımı yeni sezonda lig şampiyonluğu yaşamış yerli teknik direktöre emanet etmeyi planlıyor. İşte, Fenerbahçe'nin yeni hocası...

37. haftada Galatasaray'a 3-0 mağlup olarak yine büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un derbideki tavırları iplerin tamamen kopmasına neden oldu.

32 yıl sonra ilk kez, bir sezonda Galatasaray'a hem içeride hem de deplasmanda kaybeden Fenerbahçe'de, Jorge Jesus'un tribünlere gülümsemesi ayrı bir tartışma konusu yarattı.

Fenerbahçe yedek kulübesinin arkasında oturan bir kişi, oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanan Jesus'a, Portekizce, "Flamengo'ya geri dön" diye seslendi. Jesus'un gülümseyerek verdiği tepki, Fenerbahçe taraftarında tepkilere neden oldu.

jorge-jesus-flamengo-guldu.jpg

ALİ KOÇ'UN SABRI KALMADI

Derbi mağlubiyetinin ardından ligdeki ikinciliği de tehlikeye giren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Jorge Jesus'a bavulunu toplamasını ve yeni sezonda çalışmayacaklarını iletti. Fenerbahçe'de birçok isim teknik direktörlük koltuğu için konuşulurken Ali Koç bu konuda herkesi ters köşe yapmaya hazırlanıyor.

abdullah-avci-fenerbahce.jpg

ABDULLAH AVCI SÜRPRİZ

Trabzonspor'un yıllar süren şampiyonluk özlemine son veren ve şu anda takım çalıştırmayan Abdullah Avcı ile görüşme gerçekleştiren Ali Koç, deneyimli teknik adamla ilk etapta anlaşma sağladı. Geçmiş yıllarda da iyi ilişkileri olan ikilinin Fenerbahçe'de yeni bir serüvene atılması bekleniyor.

Kariyerinde Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük takımları çalıştıran Abdullah Avcı, 1 lig şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN