Ünlü komedyen yaşamını yitirdi! Sanat camiası şokta, sevenleri yasa boğuldu

Ünlü komedyen yaşamını yitirdi! Sanat camiası şokta, sevenleri yasa boğuldu

Sanat camiası, gelen ölüm haberiyle yıkıldı. Ünlü komedyenin evinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. İşte detaylar...

ABD'li komedyen Pat Cooper, 93 yaşında hayatını kaybetti. Acılı haberi, eşi Emily Conner duyurdu. Conner, Cooper'ın Las Vegas'taki evinde hayata gözlerini yumduğunu açıkladı.

Haber Global'de yer alan habere göre, Pat Cooper, 6 Haziran 2023 Salı günü 93 yaşında hayatını kaybetti. Acılı haberi komedyenin eşi Emily Conner duyurdu.

Cooper dünyaca ünlü bir stand-up komedyeniydi.

pat-cooper-kimdir.jpg
Pat Cooper

PAT COOPER KİMDİR?

31 Temmuz 1929 tarihinde ABD'nin New York kentinde dünyaya geldi.

Atlantic City'den Las Vegas'a kadar gece kulüplerinde gösterdiği komedi performansıyla tanınan Pat Cooper, Ginger Rogers ve Frank Sinatra gibi kalburüstü isimlerle birlikte sahne aldı.

İstediği şakayı yapmadığı için Frank Sinatra tarafından kovduruldu. İkili bir daha da birlikte çalışmadı.

1996 yılında ünlü sitcom Seinfeld'in The Frias Club bölümünde boy gösteren ünlü komedyen daha sonra daha çok Manhattan'da boy gösterdi.

Howard Stern'in radyo programında da yer alan Cooper, Analyze This ve Analyze That filmlerinde Salvatore Masiello karakterini canlandırdı. Ayrıca Martin Scorsese'nin Casino filminde ise kendisine 3 satır diyalog verildiği için oynamayı reddetti.

pat-cooper-kac-yasinda-oldu.jpg
Pat Cooper

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN