Baba oğul yıllardır görüşmüyordu! Emrah'ın oğlu Müge Anlı'dan yardım mı istedi? O iddialara şok cevap...

Baba oğul yıllardır görüşmüyordu! Emrah'ın oğlu Müge Anlı'dan yardım mı istedi? O iddialara şok cevap...

'Küçük Emrah' olarak ünlenen şarkıcı Emrah, 32 senedir kabul etmediği oğlu Tayfun Erdoğan cephesinde sular durulmuyor. Bu sefer sosyal medya çıkan bir iddia üzerine Tayfun Erdoğan cevap verdi. Emrah'ın oğlu Müge Anlı'dan yardım mı istedi?

'Küçük Emrah' olarak ünlenen şarkıcı Emrah, 1991 yılında doğan oğlu Tayfun Erdoğan' ı oğlu olarak bir türlü kabul etmemişti. Magazin gündeminde sık sık yer alan baba oğul, bu seferde yeni bir iddia ile gündemde...

1736f3a4-656efb0cc0880520.webp

BABA OĞUL YILLARDIR GÖRÜŞMÜYORDU! EMRAH'IN OĞLU MÜGE ANLI'DAN YARDIM MI İSTEDİ? O İDDİALARA ŞOK CEVAP...

2014 yılında Sibel Kirer ile dünya evine giren şarkıcı Emrah' ın bu evlilikten 2014'te oğulları Elyesa, 2017'de de kızları Eleysa'yı kucaklarına almışlardı. Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ' ı ise bir türlü kabul etmeyen şarkıcı Emrah, geçtiğimiz günlerde çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini ise "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" sözleriyle ifade etmişti.

650x344-sarkici-emrah-kizi-eleysaya-olan-sevgisini-haykirdi-baban-senin-her-zaman-dag-gibi-arkanda-takipcilerinden-tep-1693912665103.webp

Emrah' ın bu tepki çeken sözleri üzerine bir sosyal medya sayfası 'Emrah'ın oğlu Tayfun ölmek üzereyim. Babama sarılmak istiyorum. Emrah oğlu kabul etmedi. Araya Müge Anlı ve Seda Sayan girdi' iddiası yayınlandı.

adsizzzz.png

Bu iddialar karşısında çileden çıkan Tayfun Erdoğan tepkisiz kalmadı.

sdsd.png

Tayfun Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden ''Böyle haber yapılır mı babacım amaç ne? 2 prim mi illa peşine mi düşelim böyle haberlerin. Tabi Müge ablanın da işi gücü yok babamla bizim aramıza aracı olacak bak sen şu işe'' açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN