Baba olan İdo Tatlıses’ten beklenmeyen karar! İkiz çocukları yeni doğmuştu

Baba olan İdo Tatlıses’ten beklenmeyen karar! İkiz çocukları yeni doğmuştu

İkiz çocuklarına kavuşan İdo Tatlıses, baba olur olmaz beklenmeyen bir karar aldı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli ile birlikte ikiz bebeklerine kavuştu. Ancak, sevinçli bir olayın ardından buruk bir mutluluk yaşadılar çünkü bebeklerden birinin kalbinde sorun tespit edildi ve ameliyat edilmesi gerekti.

img-2033.jpeg

İkizlerin sağlığına kavuştuktan sonra, İdo Tatlıses, bebeklerini sevebilmek için imajını tamamen değiştirdi. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, 2021 yılında evlenmişlerdir ve temmuz ayında ikiz bebeklerinin dünyaya geleceğini duyurmuşlardı

img-2034.jpeg

. İkiz oğulları 22 Ocak’ta doğdu. Bebeklerden birine İbrahim Tatlıses’in adı, diğerine ise Yasemin Şefkatli’nin babasının adı verildi.

img-2035-001.jpeg

Ameliyat sonrasında İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, dua eden herkese teşekkür etmiş ve ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti. İdo Tatlıses, bebeklerini sevebilmek için sakallarını keserek imajını tamamen yeniledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN