Baba Vanga'dan korkunç 2024 kehaneti! Diğer dedikleri çıkmıştı, bu da gerçekleşirse felaket olacak

Baba Vanga'dan korkunç 2024 kehaneti! Diğer dedikleri çıkmıştı, bu da gerçekleşirse felaket olacak

Baba Vanga’dan yeni bir korkunç kehanet! Bu kez de 2024 kehanetlerini sıraladı… Şu ana kadar söyledikleri çıkmıştı, ama bu söylediği de gerçekleşirse resmen felaket olacak! İşte konuya ilişkin detaylar…

Genç yaşta yıldırım çarpması sonucunda gözlerini kaybeden “Kör Kahin” olarak bilinen Baba Vanga, bu kez de 2024 kehanetlerini sıraladı. Şu ana kadar Putin’in Devlet Başkanı olmasından Kovid-19 pandemisine kadar birçok kehaneti bilen Baba Vanga, bu kez de duyanları ürkütecek bir kehanet söyledi. Bu kehanet tutarsa resmen yandık! İşte Baba Vanga’nın 2024 kehaneti…

SÖYLEDİKLERİ BİR BİR TUTTU

Baba Vanga, Balkanların Nostradamus’u olarak bilinmektedir. Bundan önce ortaya attığı bir çok iddiayı tutturan Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmişti. Ama yaşadığı dönemlerde ilerleyen zamanlara alakalı söylediği kehanetlerden bazıları gerçekleşti. Şimdi de 2024 yılı için yaptığı tahminler hem dünya basınında hem de sosyal medyada büyük ses getirdi.

yeni-proje-8.jpg

Daha önce 11 Eylül saldırısı, Kovis-19 salgınını ve Obama’nın başkan seçilmesini bilmişti. 2024 için ise dünyanın çok büyük bir dönüşüme gireceğini söyledi.

İLK KEHANET: KANSERE ÇARE

Baba Vanga, iki büyük bilimsel gelişme ile dünyadaki gidişatın resmen değişeceğini iddia etmişti. Hatta kansere çare bulunacağını söyledi. Bunun yanı sıra AIDS’in de tamamen biteceğini iddia etti.

En önemlisi ise Baba Vanga’nın “yağ çağı” dediği ve bunun “petrol çağı” olarak bilindiği bir devrin sona ereceği iddia edildi. Önümüzdeki yıl yenilenebilir enerjiye ağırlık verileceğini söyledi.

KUANTUM BİLGİSAYARLAR

Baba Vanga, 2024 yılı için kuantum bilgisayarların gelişeceğini de iddia etti. Kuantum bilgisayarların finans, sağlık, siber güvenlik gibi alanlarda önemli bir etkiye sahip olacağını da söyledi.

yeni-proje-9.jpg

PUTİN’E SUİKAST GİRİŞİMİ

Baba Vanga, 2024 yılında Putin’e suikast girişimi yapılacağını söyledi. Bunun yanı sıra Avrupa’da aşırılık yanlılarının saldırılarında artış olacak.

TRUMP'IN GİZEMLİ HASTALIĞI

ABD’nin eski başkanı Donlad Trump’ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını iddia etti.

SİBER SALDIRILAR

Tüm bunların yanı sıra Baba Vanga, siber saldırılarda artış olacağını da söyledi. Bu saldırıların kaosa neden olabileceğini de iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN