Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! Bunlar gerçek olursa dünya felakete sürüklenecek!

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! Bunlar gerçek olursa dünya felakete sürüklenecek!

20. yüzyılın , dünya çapındaki tarihi olayları tahmin etme yeteneğine sahip kör bir kahin olarak gündemde bomba etkisi yaratan Baba Vanga 2023 yılı için söylediği kehanetlerle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Şimdi bütün dünya Baba Vanga' nın kehanetlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekliyor...

Halk arasında Baba Vanga olarak bilinen Vangeliya Pandeva Gushterova, yaşamı boyunca birçok tahminde bulunan bir Bulgar mistikti ve önsezi teorilerine, falcılara ve medyumlara inanan herkes onun kim olduğunu bilir. 1970'lerin ve 1980'lerin sonlarında, Varşova Paktı Doğu Avrupa'da sözde durugörü ve önsezi yetenekleriyle tanınıyordu. Yaşamı boyunca, dünyada gerçekleştiği söylenen olaylar hakkında da birkaç tahminde bulundu ve aşağıdakiler şimdiye kadarki en alakalı tahminlerden bazıları. Takipçileri, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i doğru tahmin ettiğini söylüyor; ve ayrıca 44. ABD başkanının Afrikalı-Amerikalı olacağını tahmin ettiğini söyledi. Görünüşe göre, 2022'de birkaç Asya ülkesinin ve Avustralya'nın "yoğun bir sel felaketi" ile karşı karşıya kalacağını tahmin ederken, aynı zamanda birçok büyük şehrin kuraklık nedeniyle su kıtlığı ile karşı karşıya kalacağını tahmin etmişti. Avustralya'nın Doğu Sahili'nin bir yıl boyunca aralıklı olarak devam eden yoğun yağışlar nedeniyle büyük sele neden olması nedeniyle tahmin doğru çıktı.

64802b3b4e3fe1195870b883.webp

BABA VANGA'NIN 2023 KEHANETLERİ KORKUTTU! BUNLAR GERÇEK OLURSA DÜNYA FELAKETE SÜRÜKLENECEK!

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ise okuyanları şok etti. Ünlü kahin Baba Vanga 2023 yılında biyolojik silahlar kullanılabileceği, özellikle büyük ülkelerin küçük ülkelere biyolojik silahlarla saldırabileceği söylemişti. Baba Vanga' nın 2023 yılı için kehanetleri bunlarlada bitmiyor. Güneş’te meydana gelecek patlamaların ve Güneş tsunamisinin etkilerinin Dünya üzerinde de hissedilebileceğini de söyledi.

Baba Vanga’nın geçmişte yaptığı açıklamaları inceleyen uzmanlar, ünlü kahinin 2023 yılında “büyük bir nükleer santralde” patlama meydana geleceğini söylemişti. Nükleer santraldeki patlamanın Asya üzerinde toksik bulutlar oluşturacağını öngören Baba Vanga, bölgedeki diğer ülkelerin de bu zehirli gazlardan etkileneceğini aktarmıştı. Geçtiğimiz gün Ukrayna’da bu kez ülkenin en büyük hidroelektrik santrallarından Kahovka barajını vuruldu. Bundan dolayı Dinyeper nehri üzerindeki barajın patlamasıyla birçok yerleşim birimini su bastı. Sonuç olarak Zaporojye nükleer santralı tehdit altında kaldı. Bu uyarı sonrası Baba Vanga'nın dünyayı kasıp kavuracak bir nükleer felaket öngörüsü bir kez daha gündeme geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN