Baba Vanga’nın en korkunç kehaneti gün yüzüne çıktı! Eğer bu kehanet gerçekleşirse her şeyin sonu gelebilir…

Baba Vanga’nın en korkunç kehaneti gün yüzüne çıktı! Eğer bu kehanet gerçekleşirse her şeyin sonu gelebilir…

Kör kahin olarak bilinen ve yıllar önce ölmesine rağmen kehanetleri yaşayan Baba Vanga’nın en korkunç kehaneti gün yüzüne çıktı! Baba Vanga'nın geleceğe ilişkin yaptığı tahminler birçok kişinin ilgisini çekerken eğer ki bu kehaneti gerçekleşirse her şeyin sonu gelebilir…

1996 Senesinde hayatını kaybeden Bulgar kökenli Baba Vanga, yıllar önce ölmüş olmasına rağmen günümüzde hala haberlere konu olabiliyor. Geleceğe ilişkin yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken kör kahinin Ortaya çıkan son kehaneti oldukça dikkat çekici. 2024 senesi için bütün dünyada suikastların ve mali krizlerin yaşanacağını söyleyen Baba Vanga’nın, asıl tehlike olarak adlandırdığı olayların yaşanmasına 43 yıl kaldı.

yeni-proje-011.jpg

ABD’DEN ROMA’YA KUŞATMA

1911 doğumlu Bulgar kahine göre ABD, 2066 yılına kadar İtalya'nın başkenti Roma'yı kuşatacak.

AMERİKA O SİLAHI YAPARSA HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR

Lakin Baba Vanga’nın asıl kehaneti Amerika’nın İtalya’yı kuşatması değil kuşatmalar ve saldırılar esnasında Amerika’nın yoluna çıkacak her şeyi dondurabileceği varsayılan ve adına “çevre yıkıcı” denilen silahı kullanacağı iddia ediliyor.

yeni-proje2.jpg

Aslında bu kehanetin şu an için tam olarak ne anlama geldiği bilinmiyor. Lakin silahlanmanın korkunç boyutlara ulaşacağı düşüncesi halihazırda savaşların yaşandığı bu dünyanın daha kötü olaylarla karşılaşacağı senaryoları ortaya çıkarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN