Baktıkça baş döndüren illüzyon testi! Hangi arabanın yan aynası eksik? Bulmak için 7 saniyeniz var!

Baktıkça baş döndüren illüzyon testi! Hangi arabanın yan aynası eksik? Bulmak için 7 saniyeniz var!

Bu illüzyon testi hem beyninizi hem de gözlerinizi fazlasıyla yoracak. Görsele baktığınızda eksikliği 9 saniyede fark eden kişiler zekalarını üst seviyede kullanıyor. Haydi zekasına güvenen herkesi testte bekliyoruz.

IQ seviyesinde test etmek isteyen kişiler zeka testlerine yönelirken illüzyon testleri de IQ seviyenizi Belirli ölçüde ortaya çıkarıyor. Yüksek zekaya sahip kişiler bu illüzyon testinde eksik olan yan aynayı anında buluyor. Yan aynası olmayan arabayı yalnızca gözleri keskin ve zeka seviyesi yüksek kişiler bulabiliyor. Gelin hep birlikte teste geçelim.

RESİMDEKİ TEK EKSİĞİ BULUNUZ


Farklı bakış açılarını ortaya çıkaran optik illüzyon testleri görsel zekanızı büyük ölçüde ortaya çıkarıyor. Fiziksel fizyolojik ve bilişsel yanılsamaları ortaya çıkaran optik illüzyon testleri psikanaliz alanında da oldukça kullanılmaktadır. Her insan görüntüye farklı bir bakış açısı ile yaklaşırken bazı insanlar keskin gözleriyle aradaki farkları anında kavrayabiliyor.

Size verdiğimiz görseldeki araçlara yakından bakarak yan aynası eksik olan gizli aracı bulmaya çalışınız. Resimde birbirine benzeyen birçok araç yer alırken bulmakta oldukça zor olacak.

farkli-arabayi-bul.jpg

İşinizi bir nebze de olsa kolaylaştırmak için ufak bir ipucu paylaşalım. Görselin orta kısmına dikkatlice bakmanız yan aynası eksik aracı bulmanıza yardımcı olabilir.

Dikkatinizi görüntüye odaklayın ve eksik olan aynayı fark edip etmediğinize dikkat edin.

Hemen pes etmeyin birazcık daha görsele bakmaya devam ediniz


Yan aynası bulunmayan aracı fark etmek için resme birazcık daha yakından bakınız.

Resimdeki farklı aracı bulan kişiler keskin zekası ve yüksek IQ’sunu ortaya koyarken bulamayanlarda üzülmesin. Şimdi sizlerle cevabı paylaşacağız.

farkli-araba-cozum.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN