Balıkesirli kızların güzelliği buradan geliyormuş! Avrupalılar gelip kiloyla alıp gidiyor: Cildi bebek gibi pürüzsüz yapıyor

Balıkesirli kızların güzelliği buradan geliyormuş! Avrupalılar gelip kiloyla alıp gidiyor: Cildi bebek gibi pürüzsüz yapıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde üretilen bu sabun güzelliğin gizli sırrı çıktı. Öyle ki Avrupalılar gelip kiloyla alıp gidiyor. İşte ilk kullanımda bile cildi pürüzsüz yapan o sabunun sırrı…

Zeytinyağı doğanın bize sunmuş olduğu en değerli armağanlardan biri. Öyle ki bu armağan uzun yıllardır sağlık ve güzellik için kullanılan vazgeçilmez bir parça. Bu yağın sağlık ve güzellik sektöründeki önemi de oldukça fazla.

Zeytinyağı sabunu, doğal içeriği ile ön plana çıkan, cildi besleyen ve koruyan bir ürün. Günümüzde pek çok kişinin tercih ettiği zeytinyağı sabunu, cilt üzerindeki olumlu etkileriyle dikkat çekiyor. Antioksidan özelliği sayesinde cildi serbest radikallerden koruyor, nem dengesini sağlıyor ve cildin genç, sağlıklı görünmesine katkı sağlıyor.

zeytinyagi-sabunu-1.jpg

ZEYTİNYAĞI SABUNU FAYDALARI

Yıllardır Balıkesir Burhaniye’de zeytinyağı sabunu satışı yapan Cem Canpolat, bu sabunun kalitesinin bölgedeki kaliteli zeytinyağından geldiğini belirterek, sabunun cildi nemlendirdiğini, yaşlanmayı önlediğini, kırışıklıkları giderdiğini, sivilce ile gözenek oluşumunun önüne geçtiğini ve cilt sorunlarına yardımcı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda sabun kepek ve saç dökülmesi sorunlarına da iyi geliyor.

Bu kadar faydası bulunan sabunun kilosu ise 259 TL’ye satılıyor. Zeytinyağı sabunu, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde cildi temizlerken aynı zamanda yumuşatır. Kimyasal içeriklerden uzak duran kullanıcılar için ideal bir seçenek olan bu sabun, hassas cilde sahip olanlar tarafından da güvenle kullanılabilir. Ayrıca, zeytinyağı sabununun anti-enflamatuar özellikleri, ciltteki tahrişleri azaltmaya yardımcı olabilir.

zeytinyagi-sabunu-2.jpg

Zeytinyağı sabunu doğanın bize sunmuş olduğu değerli bir hediye olan zeytinyağının sağlık ile güzellik dünyasındaki yansımalarını taşıyor. Doğallığı, etkili temizleme özellikleri ve cilde sağladığı katkılar sabunu, günümüzde birçok kişinin vazgeçilmezi haline getirmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN