Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga yeni kehaneti tüyler ürpertti! Güneş'te oluşacak patlamalar...

Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga yeni kehaneti tüyler ürpertti! Güneş'te oluşacak patlamalar...

Baba Vanga kehanetleri ile korkutmaya devam ediyor. Dünya çapında önemli olaylardan önce tahminlerde bulunan Baba Vanga 'Balkanların Nostradamus'u' olarak anılıyor.Baba Vanga ortaya attığı kehanetlerine bir yenisini daha ekledi. İşte Baba Vanga'nın yeni kehaneti.. .

Şimdiye kadar pek çok farklı kehanet açıklaması yapan Baba Vanga korkutan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Sık sık gündemde yer alan Baba Vanga, geleceği görme konusundaki yeteneği ile herkesi korkutuyor. Geçtiğimiz yıllarda koronavirüs, 11 Eylül saldırısı, Rusya-Ukrayna Savaşı ve kendi ölümü de dahil olmak üzere pek çok olay üzerinde kehanet de bulunduğu. Pek çok olayı doğru bilen Baba Vanga’dan yenibir kehanet geldi. İşte Baba Vanga'nın yeni kehaneti…

KORKUTAN KEHANET SONUNDA AÇIKLANDI

Sibirya'nın permafrostlarında yapılan araştırmalar sonucunda korkutucu gerçek gözler önüne serildi. On binlerce yıl öncesine ait bir virüsün buzullar eridikçe yeniden gün yüzüne çıktığı açıklandı.

Baba Vanga'dan korkutan kehanet

PANDEMİ YENİDEN GÜNDEME GELİYOR

Yıllar öncesinden günümüze kadar ulaşan virüsün pandemi oluşturma tehlikesine karşı uzmanlar uyarı yapıyor. Yaşanan gelişme sonrasında Baba Vanga’nın öngörüsünü doğru olduğu yorumları yapılmaya başladı. Birçok kişi Baba Vanga’nın 2022 kehanetinin gerçek olduğunu söylüyor.

2023 KEHANETİ TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDİYOR

Baba Vanga’nın açıklamaları üzerine araştırma yapan uzmanlar önümüzdeki yıllarda biyolojik silahların kullanılabileceğini belirtti. Bunun yanı sıra dünya medyasında büyük ülkelerin küçük ülkelere biyolojik saldırı yapabileceği bilgisi de verildi.

Baba Vanga'nın açıkladığı kehanetler doğrultusunda 2023 yılında dünyanın yörüngesinin değişeceği ve bu nedenle iklimsel kriz yaşanacağı söylendi. Dünyanın güneşe yaklaşması ile birlikte sıcaklık artarken radyasyonda artış gösterecek. Dünyanın güneşten uzaklaşması durumunda ise buzul çağına dönüş yapılacak.

Bununla birlikte güneşte oluşan patlamaların dünyadan hissedileceği iddiaları da gündemde yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN