Banu Alkan'dan pişkin hareket! Şarkısını aşırdığı sanatçıyla ilgili öyle bir talepte bulundu ki duyan "Bu ne yüzsüzlük" dedi

Banu Alkan'dan pişkin hareket! Şarkısını aşırdığı sanatçıyla ilgili öyle bir talepte bulundu ki duyan "Bu ne yüzsüzlük" dedi

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile beraber olduğunu itiraf ederek dikkatleri üzerine çeken bir dönemin 'Afrodit' lakaplı ünlü sanatçısı Banu Alkan, mahkemeden aldığı haberle üzüntüye boğuldu.

Bir döneme damgasını vuran 'Afrodit' lakaplı ünlü sanatçı Banu Alkan, mahkemeden aldığı haberle yıkıldı.

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile beraber olduğunu itiraf ederek adından söz ettiren bir dönemin 'Afrodit' lakaplı ünlü sanatçısı Banu Alkan, mahkemeden aldığı haberle üzüntüye boğuldu.

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda “Beyaz Orkide” şarkısı nedeniyle mahkemelik olduğu müzisyen Nicole Rona’dan korunmak için talepte bulundu.

'Afrodit' lakaplı Banu Alkan'ın talebini incelemeye alan mahkeme, taraflar arasında ısrarlı takibin olmaması ve aile bağının bulunmaması nedeniyle talebi reddetti.

Alkan’ın seslendirdiği ‘Beyaz Orkide’ adlı şarkının kendisine ait olduğunu iddia eden Nicole Rona, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve Alkan'ın kendi sesini kullanarak playback yaptığını iddia etmişti.

Banu Alkan kimdir? Banu Alkan sevgilisi kim, kaç yaşında? Banu Alkan kaç yaşında, filmleri hangileri? - Haberler

NAKARAT SESİ BANU ALKAN'A AİT DEĞİL

Bilirkişiden gelen raporda ise şarkının nakarat bölümünde sesin Alkan’a ait olmadığı ortaya çıkmış ve savcılık, Alkan hakkında ‘5 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

MAHKEMEYE BAŞVURDU OLUMSUZ YANIT ALDI

İkili arasındaki ceza ve tazminat davaları devam ederken Banu Alkan bu defa psikolojik şiddete maruz kaldığını öne sürerek mahkemeye başvurdu.

Alkan’ın avukatı, “Müvekkilim Nicole Rona nedeniyle manevi olarak çöküntüye uğramıştır. Mahkemenizden korunma kararı verilmesini istiyoruz” dedi. Ancak mahkeme bu talebi kabul etmedi.

Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında? Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız ne

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN