Baş parmağınızın uzunluğu kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte baş parmak uzunlunluğuna göre kişilik testi

Baş parmağınızın uzunluğu kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte baş parmak uzunlunluğuna göre kişilik testi

Başparmak şekli kişilik testi: Düz bir baş parmağınız mı var? Veya esnek kavisli başparmak? Ya da baş parmağınız kısa mı uzun mu? Baş parmağınızın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenmek ister misiniz? İşte başparmağınızın şekline göre kişilik testi.

Kişilik testleri sayesinde kendinizin, tanıdığınız veya tanımadığınız bir kişinin tercihlerini, nasıl düşündüğünü, duygusal zekasını ve IQ seviyesi hakkında bilgi edinmek çok kolay.

Bugün, başparmak şeklinin bir insanın kişiliğini nasıl gösterdiğine dair bilmediğiniz gerçekleri açığa çıkaracağız. Birkaç çalışma, başparmak şekli ve kişilik arasındaki bağlantıyı araştırdı. Öncelikle size birkaç soru soralım: Düz bir baş parmağınız mı var? Veya esnek kavisli başparmak mı? Ya da baş parmağınız kısa mı uzun mu? Bu başparmak şeklindeki kişilik testinde, baş parmağınızın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini size anlatıyoruz.

BAŞ PARMAĞINIZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE ANALATIYOR?

1-016.jpg

BAŞPARMAĞIN ÜST VE ALT KISIMLARI EŞİT

Başparmağın üst ve alt kısımları eşitse, kişilik özellikleriniz uyumlu bir insan olduğunuzu gösterir. Denge için çabalayan sakin bir bireysiniz. Her zaman tüm sonuçların parlak ve iyi tarafına bakarsınız. Barışçıl olma eğilimindesiniz. Herhangi bir konunun her iki tarafına da bakabilirsiniz. Eşyalara dengeli bir mantık ve duygu yolu uygularsınız. Genellikle etkilenebilir miktarda teorik ve pratik bilgiye sahipsiniz. Genelde iyi bir öğretmen olursunuz. İşleri çoğunlukla planlı bir şekilde yapmayı seviyorsunuz. Planlama aşamalarınız sırasında kendinizi bazı şeyleri çok fazla düşünürken bulabilirsiniz. Bazen her şeyi planlamanın sıkıcı sürecini bırakmalısın.

2-007.jpg

BAŞPARMAĞIN ÜST YARISI DAHA UZUN

Başparmağınızın üst yarısı daha uzunsa,kişilik özellikleriniz mükemmeliyetçi olmayı hedeflediğinizi ortaya koyuyor. Genellikle her şeyin yerli yerinde ve düzenli olmasını istersiniz. Listenizde her zaman daha büyük bir hedefiniz veya bir sonraki hedefiniz vardır. Bazı şeylerden kolay kolay tatmin olmazsın. Bazen projeleriniz ve fikirleriniz konusunda oldukça takıntılı hale gelebilirsiniz. Dürüstlüğünüz ve açık görüşleriniz için aranıyorsunuz. Arkadaşlarınız ve aileniz size güvenebileceklerini söyleyebilir. Her gün kafanı kalbin üzerinde takip ediyorsun. İlişkilerde, duygularınızın ön planda olmasına izin verebilirsiniz, ancak asla özsaygınız pahasına olmaz. Ayrıca oldukça idealistsiniz. Kendiniz ve ilişki kurduğunuz insanlar için yüksek standartları koruyorsunuz. Ya yüzde yüz inanç ve kaliteyle bir şeyler yapacaksınız ya da kendinizin ya da hiç kimsenin zamanını boşa harcamamış olacaksınız.

3-001.jpg

BAŞPARMAĞIN ALT YARISI DAHA UZUN

Başparmağınızın alt yarısı daha uzunsa, kişilik özellikleriniz, genellikle zamanını hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çok çalışmaya adayan, topraklanmış bir insan olduğunuzu gösterir. Nadiren hayal kurmaya kendinizi kaptırırsınız. Siz 'yavaş ve istikrarlı, yarışı kazanır' türünden bir bireysiniz. Her zaman çevrendekileri mutlu etmek için çabalarsın. Cömert, alçakgönüllü ve şefkatli birisin. Son derece güvenilir bir insansın. Birçok şey dikkatinizi dağıtmaz. Neye sahip olduğunuza ve ne yaptığınıza son derece odaklanıyorsunuz. Mütevazı kalmaya ve basit şeylerden zevk almaya meyillisiniz. Aşkı bulma bölümüne çok fazla mantık koyabilirsiniz. Sizin için sadece aşk duygularını hissetmek yeterli değil.

4-001.jpg

DÜZ BAŞPARMAK KİŞİLİK

Düz başparmağınız varsa, kişilik özellikleriniz inatçı ve baskın olduğunuzu ortaya koyuyor. Bir şeyler yapmak için son derece güçlü bir iradeniz ve inancınız var. Açık sözlü ve güvenilirsin. Sadakatiniz dikkat çekici. Bir şey hakkındaki fikrinizi kolayca değiştirmezsiniz. Aklınıza bir şey koyduğunuzda, yüzde 100'ünüzü verirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sarsılmaz bir kararlılığa sahipsiniz. Genelde iyi bir lider olursunuz. Oldukça analitiksin ve iyi bir pratiklik ve duygu dengesine sahipsin. Genellikle bir poker yüzü taşırsınız, ancak sözünüzün erkeği veya kadınısınız. Aceleyle söz vermezsiniz ama bir kez söz verdiğinizde sözünüzden caymanız çok nadirdir. Sert ve ulaşılmaz görünebilirsin, ancak nazik bir ruhsun.

5-001.jpg

KAVİSLİ BAŞPARMAK KİŞİLİK

Eğri başparmağınız varsa, kişilik özellikleriniz esnek bir birey olduğunuzu gösterir. Değişikliklere, yeni ortamlara ve yerlere kolayca uyum sağlarsınız. Bir konuda kararınızı değiştirmeye hazırsınız. Kendinizi ifade etmeyi ve yeni insanlarla kaynaşmayı da kolay buluyorsunuz. Başkalarından da kolayca etkilenebilirsiniz. Her durumda esnek olmak harika olsa da, kolay olmak da avantaj sağlar. Çok şey ayarlayabilir ve istediğiniz şey için ayağa kalkmayabilirsiniz. Oldukça duygusal olabilirsiniz. Yaratıcı, meraklı ve sanatsalsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN