Bayram kıyafetini şimdiden ayarlayanlar dikkat! Bayramda hava böyle olacak: Meteoroloji uzmanı açıkladı

Bayram kıyafetini şimdiden ayarlayanlar dikkat! Bayramda hava böyle olacak: Meteoroloji uzmanı açıkladı

Meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli, ülkemizin hava durumuyla ilgili son değerlendirmelerini paylaştı. Sürmeli, Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala havanın nasıl olacağına dair açıklamalarda bulundu ve beklenmedik bir kar sürprizi yaşanabileceğini belirtti. İşte hava tahminleri...

Meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli, Ramazan Bayramı'nda yurt genelinde hava sıcaklıklarının yükseleceğini belirtti. Ancak, şu anki sıcaklıklar normalin altında seyrediyor. Özellikle cuma gününden itibaren bir artış beklenirken, bayramla birlikte sıcaklıkların biraz daha yükseleceği söylendi. Ankara'nın normal sıcaklık ortalaması 17,5-18 derece iken, bu günlerde 10-18 derece arasında seyrediyor.

O İLLERDE KAR BEKLENİYOR

bünyamin sürmeli

Meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli, yurdun tamamında normalin üzerinde yağış görüleceğini ve kar beklentisi olduğunu belirtti. Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışı beklenirken, Marmara bölgesinin soğuk havaları yaşadığını söyledi. Toroslar çevresinde ve Doğu Anadolu'da gece saatlerinde kar yağışının olabileceğini ancak deprem bölgesini etkilemeyeceğini vurguladı. Simülasyon yapıldıktan sonra baharın ne zaman başlayacağının da netleşeceğini ekledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN