Bebek bekleyen Fahriye Evcen'i üzen detay! Görenler 'Hİç mi seveni yokmuş?' dedi

Bebek bekleyen Fahriye Evcen'i üzen detay! Görenler 'Hİç mi seveni yokmuş?' dedi

Son yılların başaralı kadın oyuncularından Fahriye Evcen bu aralar sosyal medyanın dilinde. Başarılı oyuncu ikinci çocuğunu beklerken sosyal medyada yapılan bir paylaşım hayranlarını oldukça şaşırttı. Boğaziçi Üniversitesi mezunu Evcen'in okul yıllarına ilişkin paylaşım sosyal medyada oldukça konuşuldu.

2. çocuğuna hamile olan Fahriye Evren doğum için gün sayarken, ünlü oyuncunun üniversite dönemine ait bir detay ortaya çıktı. Mezuniyet defterine yazılanı görenler "Seveni yokmuş" yorumları yaptı.

Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik yaşayan Fahriye Evcen, 2. çocuğu için gün sayıyor. Hamilelik sürecini gözlerden uzak yaşayan Evcen'in mezun olduğu üniversiteye dair şaşırtan bir detay sosyal medyanın gündemine düştü.

evcen.jpg

FAHRİYE EVCEN'E DAİR ŞAŞIRTAN DETAY

2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Fahriye Evcen'in okul yıllığı yeniden gündem oldu. Görenler yorum yağmuruna tuttu.

evcens.jpg

ARKADAŞI YOKMUŞ

Mezuniyet töreninde arkadaşlarıyla mutluluk pozları veren Evcen'in yıllığına hiçbir arkadaşının bir şey yazmaması görenleri bir hayli üzdü.

fahriye.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN