Bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur?

Bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur?

Çocuk sahibi olmak için gün sayan evli çiftlerin cevabını en çok merak ettiği sorulardan biri 'Bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur?' sorusudur. Peki bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur? işte bu sorunun yanıtı.

Anne- baba olmak için geri sayıma geçen evli çiftler bir yandan çocuk sahibi olacak olmanın heyecanını yaşarken bir yandan da bebeklerinin cinsiyetini merak eder. Peki bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur? işte bu sorunun yanıtı.

Bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur?

Bebeklerin cinsiyeti genellikle gebeliğin 18 ila 20. haftaları arasında ultrason muayenesi yoluyla belirlenebilir. ,Bu muayene sırasında, bebeğin cinsiyeti, ultrason görüntüleriyle tespit edilir.

Ancak, ultrason sonucunun yüzde 100 doğru olmadığı unutulmamalıdır. Bu nedenle, bazı durumlarda bebeğin cinsiyeti tam olarak belirlenemeyebilir.

cinsiyet.webp

Bazı aileler, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için daha erken bir tarihte yapılabilecek kan testleri veya diğer testlerden faydalanabilirler. Ancak, bu testler genellikle daha pahalı ve daha invaziv olabilirler ve her zaman doğru sonuç vermeyebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN