Behlül ve Bihter yine yan yana! Bu kez ikisi de evli, filmin konusunu duyan inanamayacak... O tarihte Netflix'te

Behlül ve Bihter yine yan yana! Bu kez ikisi de evli, filmin konusunu duyan inanamayacak... O tarihte Netflix'te

Aşk-ı Memnu dizisinin iki unutulmaz ismi Behlül ve Bihter yine yan yana! Bu kez ortak noktaları ise ikisinin de evli olması. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir araya getiren filmin detayları belli oldu. Merakla beklenen film o tarihte Netflix’te izleyici karşısına çıkacak…

Televizyon tarihinin en popüler yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu, üzerinden yıllar geçmesine rağmen ilk günkü etkisi ile anılıyor. Dizinin en popüler iki karakteri olan Behlül ile Bihter ise resmen hafızalara kazınmışlar listesinde başı çekiyor. Yıllar önce projede yan yana olan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir araya getiren filmin detayları ise belli oldu. Uzun zamandır merak edilen ve Netflix’te yayınlanacak olan filmin yayınlanma tarihi açıklandı. İşte konuya ilişkin detaylar…

NETFLİX’DEN KIVANÇ VE BEREN FİLMİ

Uzun zaman önce açıklanan ve sonradan gündeme pek gelmeyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in yeni filmine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. “İstanbul İçin Son Çağrı” isimli filmde başrolü paylaşacak olan ikili heyecanla bekleniyordu.

yeni-proje-001.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ’un “Mehmet”, Beren Saat’in ise “Serin” isimli karakterleri oynayacağı bu filmde heyecan dolu bir aşk hikayesi anlatılacak. Mehmet ve Serin’in havaalanında tesadüfen kesişen yolları New York sokaklarına taşınacak. İkili heyecan dolu unutulmaz bir gece yaşayacak.

yeni-proje-2-001.jpg

Lakin ikisinin de ortak ve büyük bir sorunu var o da evli olmaları. Birlikte çok eğlenen ve iyi anlaşan bu ikili aralarındaki bu büyük sorunu nasıl çözecek?

yeni-proje-1-001.jpg

O TARİHTE NETFLİX’TE

Yine bir yasak aşk konulu yapımda başrolü paylaşacak olan ikilinin bu yeni karakterlerle uyumu oldukça merak ediliyor. Birçok insanın merakla beklediği film 24 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN