Bekçilik başvurusu yapanlar dikkat! 3 duyuru birden yapıldı: Fiziki yeterlilik...

Bekçilik başvurusu yapanlar dikkat! 3 duyuru birden yapıldı: Fiziki yeterlilik...

Polis Akademisi Bekçi alımı hakkında duyuru yayımladı. Fiziki yeterlilik Parkuru, Sınava katılacak adaylar ve çok önemli duyuru yayımlandı. Detaylar

YENİ BEKÇİ ALIMLARI NE ZAMAN?

Polis Akademisi tarafından bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Fiziki yeterlilik Parkuru ile ilgili detaylar yayımlandı. Sınava katılmak isteyen adaylar için önemli bir yere sahip olan yeterlilik parkuru detayları belirlendi. Başvuruları alınan ve bekçi adaylarının dört gözle bekledikleri duyuru yayımlamdı. Polis Akademisi tarafından yapılan duyuruda 26 farklı ile bekçi alımı yapılacağı belirtildi.

BEKÇİ ALIMI

YENİ BEKÇİ ALIMI BEKLENİYOR!

Her yıl bekçi alımları zaman zaman yapılıyor 2023 yılının 2. Döneminde de bir alım yapılacak. Geçtiğimiz dönemde tam bin 250 kişi bekçi kadrosuna alınmıştı. Ancak ihtiyacı karşılamadığı için yeniden bir alım yapılacağı ve bin kişi alınacağı ifade edildi.

Bekçi alımı için ön Sağlık Kontrolünden sonra; Fiziki Yeterlilik Sınavı, Yazılı Sınav, Mülakat Sınavı, evrelerinin olması bekleniyor.

SINAV GIRIŞ BELGELERI VE TARIHLERI NETLEŞTİ

Bekçi alımı için sınava girecek olan adayların giriş belgeleri ve parkurları belli oldu. Adal-ylar TC kimlik numarasını girerek e devlet üzerinden www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulama yaparak bilgilerini öğrenebilirler.

BEKÇİ ALIMI

PARKUR BELLİ OLDU

Bekçi olabilmek için adayların fiziki yeterliliklerinin ölçüldüğü parkur da netlik kazandı. Başlangıçtan sonra ağırlık taşıma bölümü net bir şekilde açıklanan parkurun krokisi belirlendi. Parkurda takla atma, dubalar arası engelleri ve bir çok fiziki yeterliliği ölçecek hareketler var.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN