Belediyelere, Bakanlıklara memur alımı başladı! KPSS puanıyla başvuran memur olacak: Dev kontenjan ve şartlar belli oldu!

Belediyelere, Bakanlıklara memur alımı başladı! KPSS puanıyla başvuran memur olacak: Dev kontenjan ve şartlar belli oldu!

İş arayan vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. KPSS puanı düşük olan insanlar için memurluk şansı doğuyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Tüm detaylar haberimizde.

KPSS puanı düşük olan iş arayan vatandaşlar üzülmesin! Bakanlık ve belediyelere 305 KPSS puanı düşük memur alımı yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYE VE BAKANLIK MEMUR ALIMI

İçişleri Bakanlığı ve Tefenni Belediyesi düşük KPSS puanı ile memur alımı yapacak. Başvurular 30 Ocak tarihinde başlayarak 3 Şubat tarihinde sona erecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar belediyeye istenen evraklarla birlikte giderek başvuru yapacak. İçişleri Bakanlığı başvurusu yapacak vatandaşlar ise internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. İçişleri Bakanlığı personel alımı memur olarak aldıktan sonra Uzman Yardımcılığı kadrosuna yükselme şansı yakalanacak. Bu sebeple 7 şehirde İl Planlama Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Belediye ve Bakanlık Memur Alımları

BELEDİYE MEMUR ALIMI

Tefenni Belediyesine memur alımları 5 kişilik idari hizmetler için kadın erkek olarak yapılacak. Kadroya lisans ve ön lisans mezunları başvuru yapabilecekler. Aynı zamanda 3 zabıta ve 2 itfaiye eri alınacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN