Ben Bu Cihana Sığmazam Beyler Divanı Azer kimdir? Gerçek adı nedir? Osman Albayrak biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Ben Bu Cihana Sığmazam Beyler Divanı Azer kimdir? Gerçek adı nedir? Osman Albayrak biyografisi ve rol aldığı yapımlar

ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, ekranlarda yerini alırken dizinin kadrosunda yer alan oyuncular da izleyicilerin tüm dikkatlerimi üzerine çekmeyi başardı. Aksiyon sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefleyen dizinin en çok merak edilen isimleri arasında ise Beyler Divanı Azer karakteri oldu.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan'ın paylaştığı, yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için geri sayım başladı. Yayınlanan ilk fragmanıyla seyirci beğenisini kazanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın oyuncu kadrosunu da konusu kadar merak ediliyor.

Dizide Beyler Divanı Azer karakterine hayat verecek olan Osman Albayrak'ın biyografisi ve daha önve rol aldığı yapımlar sorgulanıyor. İşte, Azer karakterinin sahibi Osman Albayrak'ın biyografisi ve rol aldığı diğer yapımlar..

Osman Albayrak

OSMAN ALBAYRAK KİMDİR?

18 Ekim 1977'de doğan Osman Albayrak, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunudur. 2022 yılında ilk kez “Sırlar Dünyası” dizisinde profesyonel oyunculuk kariyerine başlayan Albayrak son olarak 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde Serkan karakterine hayat vermiştir.

Daha öncesinde Kurtlar Vadisi Pusu dizinde canlandırdığı Hakan rolü ile hafızalara kazınan Osman Albayrak, 2016 yılında da Yeter isimli dizide rol almıştır. Serseri, Köpek, Adak, Makber, İmkansız Olasılık, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu bir çok kaliteli film projesinde de performansını sergilemiştir.

Osman Albayrak'ın rol aldığı filmler arasında ise İmkansız Olasızlık, 72. Koğuş, Kilit gibi yapımlar yer almakatadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN