Ben Bu Cihana Sığmazam'dan bomba transfer! Efsane oyuncuyu kadrosuna katan dizi reyting rekorlarını alt üst etmeye geliyor

Ben Bu Cihana Sığmazam'dan bomba transfer! Efsane oyuncuyu kadrosuna katan dizi reyting rekorlarını alt üst etmeye geliyor

Son dönemin en başarılı yapımlarından "Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı dizi sezonun transferini gerçekleştirdi. Dizinin gerçekleştirdirdiği transfer izleyenleri sevince boğdu.

İlk bölümü 20 Eylül 2022'de yayınlanan ve o tarihten bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak adından söz ettiren, başrolünde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akıl'ın görev aldığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı dizi sezonun transferini gerçekleştirdi.

İlk bölümü ile ekranlara geldiği günden bu yana adından söz ettiren, yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, son dönemin en başarılı yapımlarından "Ben Bu Cihana Sığmazam", yılın transferini yaptı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 1992-2002 yılları arasında izleyiciyle buluşan "Mahallenin Muhtarları" adlı dizide 'Temel' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Erkan Can, dizinin kadrosuna katıldı.

Usta oyuncu güçlü kadrosuyla da çok konuşulan dizide “Ekabir” karakterine hayat verecek. Onur Tan’ın yönettiği dizi yeni hikayeleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Gemide, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Takva, Saygı gibi projelerde yer alarak gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan usta oyuncunun dizinin kkadrosuna katılması hayranlarını sevindirdi.

Erkan Can kimdir, nereli ve kaç yaşında?

ERKAN CAN KİMDİR?

Erkan Can, 1 Kasım 1958'de Bursa'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu'nda başladı 1990 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu.

1992 yılında sevilen televizyon dizisi “Mahallenin Muhtarları“nda Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1993 yılında “Yalancı” adlı TRT'nin televizyon dizisinde rol aldı. 1998 yılında “Gemide” adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluştu. Aynı yıl 35. Antalya Film Şenliği‘nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü aldı. Aynı film ile 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödüllerini aldı.

Erkan Can kimdir? Erkan Can nereli ve kaç yaşında?

İlk evliliğini 1994'te oyuncu Süeda Çil ile yaptı ve 1998'de boşandı. 2001'de ise Azita Azer ile evlendi. Erkan Can'ın bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN