Berdan Mardini Survivor’dan döner dönmez her şeyi tek tek ifşaladı! Meğer adada neler neler oluyormuş!

Berdan Mardini Survivor’dan döner dönmez her şeyi tek tek ifşaladı! Meğer adada neler neler oluyormuş!

Berdan Mardini'den şok iddialar! Detaylar haberimizde...

Survivor hakkında tüm merak edilenleri ifşaladı!

BERDAN MARDİNİ İFŞALADI! İŞTE SURVİVOR GERÇEKLERİ...

Survivor yarışmasına katılan Berdan Mardini, adadan ayrılmasının ardından gerçekleri anlattı. Mardini, zorlu şartlar altında sadece 15 gün dayanabildiğini ve bu sürede 6 kilo verdiğini açıkladı. Berdan Mardini Survivor

Ayrıca, Survivor'da yemek verilip verilmediği konusunda da konuştu. "Hep rivayettir dolaşır ya 'Orada kesin arkadan yemek veriyorlar' diye, o söyleyen arkadaşı yakalarsam öpeceğim. Survivor'da yemek verseler bana verirlerdi, birinin boğazını sıkacaktım artık" diyen Mardini, adada kaldığı süre boyunca gerçek şartları yaşadığını ve yarışmacıların gerçekten aç kaldığını vurguladı. Bu iddialar, Survivor yarışmasının gerçekliğini tekrar sorgulatırken, yarışmacıların ne kadar zorlu şartlar altında mücadele ettikleri de ortaya çıktı.

SURVİVOR TÜRKİYE DETAYLAR! SURVİVOR TÜRKİYE'YE NASIL GELDİ?

Survivor Türkiye, Türkiye'de yayınlanan bir reality TV programıdır. Program, 2000 yılında İsveç'te yayınlanmaya başladı ve dünya çapında birçok ülkede yayınlanmıştır. Türkiye'de ilk kez 2006 yılında yayınlanmaya başladı ve hala yayınlanmaktadır.

Survivor Türkiye, bir grup yarışmacının adada ya da benzersiz bir ortamda hayatta kalma becerilerini test etmeye çalıştığı bir yarışma programıdır. Yarışmacılar, çeşitli görevler ve oyunlar aracılığıyla kendilerini kanıtlamaya çalışırlar ve sonunda bir kazanan belirlenir.

Program, yarışmacıların adada ya da benzersiz bir ortamda hayatta kalma becerilerini test etmeye çalıştığı bir yarışmadır. Yarışmacılar, çeşitli görevler ve oyunlar aracılığıyla kendilerini kanıtlamaya çalışırlar ve sonunda bir kazanan belirlenir. Program, yarışmacıların adada ya da benzersiz bir ortamda hayatta kalma becerilerini test etmeye çalıştığı bir yarışmadır. Yarışmacılar, çeşitli görevler ve oyunlar aracılığıyla kendilerini kanıtlamaya çalışırlar ve sonunda bir kazanan belirlenir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN